Nilfisk C 120.6-6 PCA X-TRA

kr1.290 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Produktnr: 128470361 Kategori: Brand:

Beskrivelse

C 120.6 X-TRA er velegnet til mindre til krevende rengjøringsoppgaver rundt hjemmet ditt; til hagemøblene, innkjørselen, terrassen, bilen, motorsykkelen m.m. Det er en kraftfull, kompakt og ergonomisk riktig høytrykksvasker med gode oppbevaringsmuligheter til standard tilbehøret. Vaskerens stående design sikrer god ergonomi. Click&Clean-dysekonseptet gjør det raskt og enkelt å bytte tilbehør. Bajonettkoblingen fra Nilfisk sikrer kompatibilitet med et bredt program av høytrykksvasker-tilbehør. Vaskeren er som standard utstyrt med en driftssikker og robust universalmotor med lang levetid.

PAD modell: Patio Plus terrassevasker, rør- og kloakkrenser (8 m) og vaskebørste følger med som standard tilbehør. PC modell: Compact Patio terrassevasker følger med som standard tilbehør. PCD modell: Compact Patio terrassevasker og rør- og kloakkrenser (15 m) følger med som standard tilbehør. PCA modell: Compact Patio terrassevasker og roterende vaskebørste følger med som standard tilbehør. PCAD moskeren er som standard utstyrt med en driftssikker og robust universalmotor med lang levetid.

PAD modell: Patio Plus terrassevasker, rør- og kloakkrenser (8 m) og vaskebørste følger med som standard tilbehør. PC modell: Compact Patio terrassevask

Tilleggsinformasjon

Vekt 6,7 kg
Produsent

Nilfisk

Produktforespørsel