FLUID FILM 5 Liter brun eller svart

kr650 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: 390098 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Fluid Film NAS – TYKTFLYTENDE OLJE – Den mest brukte og universale Fluid Film-oljen
Fluid Film NAS er den desidert mest brukte og universale Fluid Film-oljen du finner på
dages marked. Produktet medfølger en rekke fordeler for deg som forbruker i tillegg som
oljen kan brukes på svært mange områder og fagfelt.

ANVENDELIG
Fluid Film NAS er hovedproduktet vårt. Svært anvendelig lanolinbasert olje som hverken størkner eller fordamper, men er aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg svært godt som rustløser og smøremiddel.
Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Faktisk virker den godt også på biler som alt har begynt å ruste.
Åpne kjeder kan forlenge levetiden 3 ganger.

IKKE KONDUKTIV
Fluid Film NAS er ikke konduktiv og brukes derfor på elektriske terminaler og kontakter, fordelerlokk og batteripoler.

RENGJØRING/TYNNING
Sprøyteutstyr og sonder trenger ikke å rengjøres etter bruk siden Fluid Film ikke størkner. Fluid Film NAS kan lett fjeg svært godt som rustløser og smøremiddel.
Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Faktisk virker den godt også på biler som alt har begynt å ruste.
Åpne kjeder kan forlenge levetiden 3 ganger.

IKKE KONDUKTIV
Fluid Film an middelet lagres over ubegrenset tid.

BRUKSOMRÅDER
Andre bruksområder: våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, lastavhengige ventiler, wirer, stålkontruksjoner, maskindeler, anleggsmaskiner, gressklipperpanner, hagesaks, vinterkonservering, snøfresere, korrosjonsbeskyttelse på fly og helikoptere, impregnering av lær, polering av aluminium, rustfritt stål, krom og alle andre metaller, polering av verktøy, treverk, lakk og plast.
Detaljer

Fluid Film NAS er basert på lanolinolje (ullfett/ sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren bl.a. på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper.

På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling – og at vanlige antirustmidler funger dårlig på biler som har begynt å ruste.

Fluid Film NAS er svært penetrerende, fortrenger vann og samler ikke skitt slik som vanlig olje gjør. Åpne kjeder kan derfor forlenge levetiden med 300 %. Siden den ikke fordamper eller størkner, er den aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg derfor svært godt som rustløser og smøremiddel.

Fluid Film NAS er ikke konduktiv og brukes derfor på elektriske terminaler og kontakter, fordelerlokk, batteripoler osv.

Sprøyteutstyr og sonder trenger ikke å rengjøres etter bruk da Fluid Film ikke størkner. Fluid Film kan lett fjernes med steamer eller vanlig avfetting, f.eks. CleanAll eller white spirit. Ikke bland med andre produkter. Tynning kan gjøres med Liquid A eller litt vegetabilsk olje.

Fluid Film er tiksotropisk, det vil si at den blir tynnere ved omrøring på samme måte som kvikksand. I lukket emballasje kan middelet lagres over ubegrenset tid.

Andre bruksområder: våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, lastavhengige ventiler, wirer, stålkontruksjoner, maskindeler, anleggsmaskiner, gressklipperpanner, hagesaks, vinterkonservering, snøfresere/ beskyttelse mot is, korrosjonsbeskyttelse på fly og helikoptere, impregnering av lær, polering av aluminium, rustfritt stål, krom og alle andre metaller, polering av verktøy, treverk, lakk og plast.

Miljøvennlig: Fluid Film NAS er løsemiddelfri og har under 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon og egner seg godt til landbruksmaskiner. Spray på en blomst og den dør ikke før den skal.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 25 × 13 × 33 cm

Produktforespørsel