Om oss

Moss Hagemaskinservice AS ble startet opp i oktober 1989 av gründer og daglig leder Jozsef Bøhm.
Siden da har Honda, Søvde-produkter og Jonsered vært en fast del av sortimentet. Senere startet vi også med Stiga-produkter. I 2008 ble vi forhandler av Husqvarna. Samme året utvidet vi med Tysse.
Gardena ble vårt satsningsområde innen vanningsutstyr våren 2010.


Etter 30 år i bransjen består Moss Hagemaskinservice AS av fem ansatte med grundig fagkunnskap innen maskin og skogbruk. Vi er i dag autorisert forhandler av rekke merker, passende for hobbygartneren til profesjonelt industribruk.

BUTIKK OG PROFFAVDELING

Butikklokalet er plassert i Varnaveien 41, midt mellom FIX og Bogerud. Våre selgere innehar kunnskap og erfaring, klare til å veilede blant maskiner og utstyr.

Vi har opprettet en såkalt «proff-avdeling» i Moss Hagemaskinservice AS. Denne delen er gjerne rettet mot større entreprenører, anleggsgartnere og kommuner. Her er det store maskiner til en litt dyrere sum. Uansett om du er fra kommunen eller en privatperson, er du interessert, ta for all del en titt! Mange godsaker.

Jozsef Bøhm

Jozsef Bøhm

Daglig leder
[email protected]

Etter flere år som selger i både møbel- og motorsportbransjen, fikk Ryggegutten som 25-åring sjansen og satset på jobben han gleder seg til hver dag. Oktober 1989 ble Moss Hagemaskinservice oppstartet. Eier og daglig leder har ikke angret et sekund og stortrives.

Lars Erik Westby

Lars Erik Westby

Selger
[email protected]

Lars Erik har solid erfaring fra servicebransjen, da han startet som frisør før han ble Jozsef sin høyre hånd i Moss Hagemaskinservice. Han elsker å ønske alle velkommen i butikken, samtidig som at han har meget god produktkunnskap.

VERKSTED

I vårt verksted har vi topp moderne utstyr som brukes til både vedlikehold, rengjøring, reparasjoner og lagring av diverse mekanisk utstyr. Vi har også et eget robothotell der vi tilbyr vinterlagring med service inkludert i prisen.

Tommy Bøhm

Tommy Bøhm

Robot ekspert
[email protected]
996 36 195

Tommy har tidligere jobbet som maskinfører før han startet i butikken i 2012. I dag er Ryggemannen blitt titulert Robotekspert og han håndterer alle ”datamaskiner på fire hjul”. Robotene i Østfold kunne ikke vært i bedre hender enn dette.

Peder Solheim

Peder Solheim

Verkstedmedarbeider
[email protected]
906 80 005

Peder har 20 års erfaring i bransjen både i distributør og leverandør leddet , og har salg- service og reparasjon av håndholdt utstyr (eks motorsag , trimmere) og snøfresere som sitt spesialfelt. Meget god kompetanse på skjæreutstyr, som sverd og kjeder osv.

Emil André Andersen

Emil André Andersen

Verkstedmedarbeider
[email protected]
958 63 086

Beskrivelse kommer..