Om oss

Moss Hagemaskinservice AS ble startet opp i oktober 1989 av gründer og daglig leder Jozsef Bøhm.
Siden da har Honda, Søvde-produkter og Jonsered vært en fast del av sortimentet. Senere startet vi også med Stiga-produkter. I 2008 ble vi forhandler av Husqvarna. Samme året utvidet vi med Tysse.
Gardena ble vårt satsningsområde innen vanningsutstyr våren 2010.


Etter 30 år i bransjen består Moss Hagemaskinservice AS av fem ansatte med grundig fagkunnskap innen maskin og skogbruk. Vi er i dag autorisert forhandler av rekke merker, passende for hobbygartneren til profesjonelt industribruk.


Velkommen!


Butikk og Proff-avdeling:

Butikklokalet er plassert i Varnaveien 41, midt mellom FIX og Bogerud. Våre selgere innehar kunnskap og erfaring, klare til å veilede blant maskiner og utstyr.

Vi har opprettet en såkalt «proff-avdeling» i Moss Hagemaskinservice AS. Denne delen er gjerne rettet mot større entreprenører, anleggsgartnere og kommuner. Her er det store maskiner til en litt dyrere sum. Uansett om du er fra kommunen eller en privatperson, er du interessert, ta for all del en titt! Mange godsaker.

Jozsef Bøhm
Daglig leder
jozsef@mosshage.no
911 81 648

Etter flere år som selger i både møbel- og motorsportbransjen, fikk Ryggegutten som 25-åring sjansen og satset på jobben han gleder seg til hver dag. Oktober 1989 ble Moss Hagemaskinservice oppstartet. Eier og daglig leder har ikke angret et sekund og stortrives.

Lars Erik Westby
Selger
lars@mosshage.no
942 93 533

Mossingen Lars-Erik startet opp frisørsalong i 1985, men ble senere omskolert som følge av kneproblemer. I 2008 startet han som selger i Moss Hagemaskinservice. Med et naturtalent i storytelling og et vinnende vesen, har mossingen bidratt til knall kundeservice i 10 år.


Verkstedet:

I vårt verksted har vi topp moderne utstyr som brukes til både vedlikehold, rengjøring, reparasjoner og lagring av diverse mekanisk utstyr. Vi har også et eget robothotell der vi tilbyr vinterlagring med service inkludert i prisen.

Tommy Bøhm
Robot ekspert
tommy@mosshage.no
996 36 195

Tommy har tidligere jobbet som maskinfører før han startet i butikken i 2012. I dag er Ryggemannen blitt titulert Robotekspert og han håndterer alle ”datamaskiner på fire hjul”. Robotene i Østfold kunne ikke vært i bedre hender enn dette.

Per-Einar Andreassen
Verkstedmedarbeider
per@mosshage.no
903 67 257

Finnsnes i Troms er egentlig hjembyen, men denne tromsøværingen er nå å finne i Moss. Han arbeidet som transportør, før han i 2016 startet i Moss Hagemaskinservice som mekaniker. Per-Einar sørger for topp vedlikehold og reparasjoner for alle våre kunder.