STIGA Gyro 700e Aksial plentraktor – Batteri

kr95.000 Inkl. mva

Kun 1 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: 2F7063605/ST1 Kategori: Brand:

Beskrivelse

STIGA Gyro er den første drive-by-wire joystick hagetraktoren som bruker STIGA Direct Drive-teknologi. Batteridrevet, energieffektiv og trygg. STIGA drive-by-wire-systemet er veldig intuitiv og enkel å håndtere. STIGA Gyro hagetraktor har et design og en funksjon utelukkende bygget på den patenterte STIGA Direct Drive-teknologien. STIGA Gyro 700e har en 108 cm klippebredde og en 64 Ah batteripakke. Multiclip klippemodus er valgfritt. Opp til 110 minutters kjøretid og 8000 m2 klippeareal på kun en lading.
STIGA Direct Drive – STIGA-patentert teknologi som forbedrer maskinens kjøreegenskaper og pålitelighet.
Sikker – Maksimal kontroll og optimal stabilitet, selv ved høye hastigheter
STIGA ePower – Ytelse utover industristandarden
Utviklet for store arealer –Klipper opp til 8 000 m2 på en lading
STIGA smarte kjøre & klippemodus for å justere maskinen etter det arbeidet som skal utføres.

STIGAs unike joystick-teknologi gir deg maksimal kontroll over retning, styring og hastighet – samt en svingradius på 360° som gjør det enkelt å manøvrere rundt trær, busker og blomsterbed. Enda bedre enn en vanlig Zero-Turn hagetraktor.

Styrer både maskinens hastighet og knivroteringen for en klipping tilpasset formen, størrelsen og tilstanden til plenen din. STIGA Vehicle Management System kommuniserer automatisk med maskinens kontroller, og styrer uavhengig Direct Drive-motorene i hvert bakhjul for å gi en umiddelbar respons, maksimal sikkerhet og presis styring ved klipping.

Den har 8 justerbare klippeposisjoner, som enkelt justeres med den sentrale spaken. Velg deretter mellom 3 knivhastigheter med STIGAs smarte klippemodus. Velg Eco-modus (2 800 rpm) når du klipper ofte og gresset ikke er så høyt. Standardmodus (3 000 rpm) for ukentlig klipping og Boost-modus (3 200 rpm) for en hurtig klipp eller tykkere og tøffere gressforhold.

Gyro lar deg kombinere klippe- og kjørehastigheter for å passe til den type arbeid du skal utføre på plenen din. Du kan velge mellom Comfort-modus ved 3,5 km/t for en mer nøyaktig klipping – eller kombiner denne modusen med Eco-modus for å utføre Multiclip; Standard-modus for vanlige klippeøkter, og ytelse ved 12 km/t for raskere resultater. For hver av hastighetene vil Gyro automatisk begrense minimums- og maksimumshastighet og bruke forskjellige akselerasjonskurver, slik at du alltid føler du har kontroll, uansett hvilken hastighet du velger.

Takket være en veldig god vektfordeling, og et veldig lavt tyngdepunkt (kun 55,3 cm), gir Gyro optimal stabilitet, selv i kupert terreng (15° skråning). Etter STIGAs tradisjon med å teste utover industristandarden, er Gyro testet for å sikre en større sikkerhetsmargin sammenlignet med den foreslåtte bruken av maskinen. I tillegg håndterer maskinens elektronikk automatisk hastighetsgrenser i bakke og helling, det øker sikkerhet ytterligere.

Med sin integrerte ePower-batteripakke og 108 cm brede klippeaggregat med sideutkast kan Gyro 700e klippe opp til 8 000 m2 på en lading, med lavt støynivå og lav vibrasjon. Bruk hurtigladeren som følger med for å lade batteripakken full på kun 3 timer og 30 minutter.

Gå enkelt inn og ut – den brede fotplaten gir god benplass. Ha full oversikt over hele arbeidsområdet. Opplev og nyt følelsen av at maskinen passer deg og dine behov. Arbeid komfortabelt takket være setet med høy ryggstøtte og dobbel parallellfjæringssystem som absorberer vibrasjoner. Alle kontroller er innen rekkevidde og kan håndteres med kun en fingertupp

Tilleggsinformasjon

Vekt 279 kg
Dimensjoner 180 × 135 × 120 cm

Produktforespørsel