Stihl GRESSTRIMMER FS 40

kr2.990 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: 41440112309 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Stihl bensindrevet gresstrimmer FS 40
Effekt 07, kW
Vekt 4,4 kg
Skjærediameter 380 mm
Trimmertråd AutoCut C 6-2
Motortype Stihl 2-MIX
Ideell både til trimming og kantklipping
Lett og kompakt kantklipper/ryddesag med et nytt og forbedret startsystem. Utstyrt med STIHL’s 2-MIX motor som tilfredsstiller verdens strengeste avgasskrav. Perfekt til å klippe små gressflater eller til fintrimming rundt gressplenen, langs rabatter, kanter, rundt busker og trær etc. Gresstrimmeren bruker 2-takts miljøbensin.

Fjærende start-/stoppknapp
Med den fjærende start-/stoppknappen tilbakestiller maskinen seg automatisk til startposisjon slik at den alltid er startklar. Utrolig enkelt og behagelig.

Multifunksjonshåndtak
Dette multifunksjonshåndtaket finnes på trimmere, ryddesager og hekksakser. Samtlige maskiners funksjoner sitter samlet i ett og samme håndtak. Arbeidet blir enkelt og behagelig samtidig som det høyner sikkerheten. På maskiner med styre sitter multifunksjonen på høyre håndljøbensin.

Fjærende start-/stoppknapp
Med den fjærende start-/stoppknappen tilbakestiller maskinen seg automatisk til startposisjon slik at den alltid er startklar. Utrolig enkelt og behagelig.

Multifunksjonshåndtak
Dette multifunksjonshån ingen fare for å fylle for mye da all overflødig bensin renner tilbake og ned i tanken.

Stihl 2-mix
Stih 2 MIX motor arbeider med en stempelstyrt spylingsmekanisme. Spylesjiktet er et drivstofffritt luftsjikte mellom den forbrente blandingen i brennkammeret og den nye blandingen i veivhuset. Det reduserer tapet av den uforbrente drivstoffblandingen ved gassutviklingen, og senker drivstofforbruket merkbart sammenlignet med konvensjonelle STIHL totaksmotorer uten 2 MIX-teknologi. –

Vernebriller
For din sikkerhet leverer vi alltid med et par vernebriller. Vernebrillene har en bra passform og bred sidebeskyttelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5,5 kg
Dimensjoner 199 × 65 × 55 cm

Produktforespørsel