Gardena Hekkesaks ComfortCut 50/18V m/Bat/Lader

kr2.199 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Produktnr: 14730-20 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Praktisk, batteridrevet hekktrimmer for middels store hekker
Trådløs, praktisk, lett og enkel å bruke: Med GARDENA Batteridrevet Hekktrimmer ComfortCut 50/18V P4A kan du trimme mellomstore hekker uten mye innsats i det hele tatt.

Det medfølgende batteriet har en kjøretid på opptil 45 minutter eller opptil 150 kvadratmeter hekk. Takket være en lett synlig LED-indikator på verktøyet, ser du gjeldende ladenivå, så du vet når det er på tide å ta en pause for å enten lade det eller koble til et annet batteri.

Med ergoline-håndtaket med integrert bryter passer Hekktrimmeren, med en bladlengde på 50 centimeter, alltid komfortabelt i hånden uansett hvilken posisjon du arbeider i. Ved kutting nær bakken eller langs vegger sikrer slagbeskyttelsen på spissen av bladet at bladene ikke blir skadet. Bladgeometrien er perfekt utformet slik at snittet alltid er rent og arbeidet er enkelt å utføre – uten avbrudd. Vi vet at du vil bli imponert over resultatene! Med ComfortCut er hekktrimming ikke lenger et slitsomt, anstrengende ork, men et arbeid som enkelt kan fullføres på kort tid.

GARDENA batterihekktrimmer ComfortCut 50/18V P4A leveres som et klart til bruk-sett med lader og ett 18 V POWER FOR ALL batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE er en av de største batterialliansene på tvers av merkevarer av ledende produsenter. Batteriet er derfor kompatibelt med mange andre verktøy rundt i hjemmet og i hagen – noe som betyr at du ikke lenger trenger å kjøpe et batteri for hvert produkt. Du sparer penger og blir mer fleksibel til enhver tid! Lidenskap drevet av GARDENA – Batteri hage utstyr som gir deg frihet til å skape.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Dimensjoner 100 × 21 × 15 cm

Produktforespørsel