Stihl Løvblåser/Suger SHA 56 Batteridrevet

kr2.850 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Produktnr: SA020117104 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Velg om du vil suge opp løvet eller blåse det bort – med STIHL batteridrevet kombinert blåser og løvsuger. Med SHA 56 i AK-systemet får du begge funksjonene i én og samme maskin. Den praktiske kombimaskinen kan brukes til mange ulike oppgaver. Blås rent på steinheller etter gressklipp, hold hagen fri for løv eller sug opp smuss fra garasjegulvet. Det er ikke nødvendig med verktøy for å bytte mellom funksjonene. Det innovative, roterbare håndtaket der reguleringen av lufthastigheten sitter integrert, gjør SHA 56 komfortabel å arbeide med. En kraftig kompostkniv i metall finhakker det som suges opp slik at det blir plass til mer i oppsamlingsposen. En stor åpning til viften i maskinen gjør den enkel å rengjøre.
Stihl SHA 56 er en batteridrevet løvblåseren med både blåse og sugefunksjon. Maskinen er en del av Stihl AK-serien som er et sterkt 36 V Li-ion batterisystem. løvblåser med lav vekt og høy effekt. Ved oppsuging finhakkes løv og mindre hageavfall i en praktisk pose på hele 40 liter.

Den er enkel å rengjøre, kompatibel med Smart Connector, har kompostkniv i metall, lengdejusterbart blåserør, smart utformet oppsamlingspose med materiale som puster bare en vei, spesialutformet sugerør for bedre effekt og for at den ikke skal suge seg fast i overflater.

Den praktiske kombimaskinen kan brukes til mange ulike oppgaver. Blås rent på steinheller etter gressklipp, hold hagen fri for løv eller sug opp smuss fra garasjegulvet. Det er ikke nødvendig med verktøy for å bytte mellom funksjonene.

Det innovative, roterbare håndtaket der reguleringen av lufthastigheten sitter integrert, gjør SHA 56 komfortabel å arbeide med. En kraftig kompostkniv i metall finhakker det som suges opp slik at det blir plass til mer i oppsamlingsposen. En stor åpning til viften i maskinen gjør den enkel å rengjøre.

Den kommer med ergonomisk og vridbart håndtak, justerbar bærereim, trinnløst justerbar gass, to batteristillinger: drift- og transportstilling og verktøyløs endring fra sugeaggregat til blåser.

Leveres uten batteri og lader. Maskinen er kompatibel med alle batterier og ladere i Stihl AK-systemet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 58 × 35 × 34 cm

Produktforespørsel