Husqvarna Ryddesag 535iFR U/Batteri

kr8.999 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: 967850501 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Husqvarna 535iFR er en robust og allsidig, kraftig batteridrevet ryddesag med høy ytelse som er utformet for hyppig gress-, busk- og skogsrydding. Den er lett, velbalansert og har effekt tilsvarende en 35 cc bensindrevet ryddesag. Husqvarna E-TORQ-motoren og 45 cm skjærediameter gir den ytelsen du trenger for å få jobben gjort i tide. Den integrerte tilkoblingen gjør det enkelt å holde oversikt over informasjon som bruksstatus, ladestatistikk og vedlikehold og servicebehov i Husqvarna Connect™-appen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg. Inkluderer sagblad, gressklinge og trimmerhode.

Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), venstre/høyre håndtak
1.4 m/s²
3 hastighetsmoduser
De tre hastighetsmodusene gjør at du kan maksimere driftstiden ved å justere effektuttaket etter de rådende arbeidsforhold.
Husqvarna Connect
Med den smarte Husqvarna Connect-appen har du lett tilgang til nyttige tips, manualer og reservedeler. For ditt tilkoblede Bluetooth-uppen. Vinkelgiret og andre viktige komponenter overføres fra vårt bensinutvalg. Inkluderer sagblad, gressklinge og trimmerhode.

Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), venstre/høyre håndtak
1.4 m/s²
3 hastighetsmoduser
De tre hastighetsmodusene gj

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 165 × 100 × 80 cm

Produktforespørsel