Kærcher BD 38/12 C Gulvasker

kr33.500 Inkl. mva

Kun 1 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: 17834300 Kategori: Merke:

Beskrivelse

BD 38/12 C gulvvaskemaskin er svært brukervennlig, manøvrerbar, og lett å vedlikeholde. Den passer godt for regelmessig rengjøring av flater opp til 700 m², men den teoretiske kapasiteten er på hele 1100m²/ t. Gulvvaskeren er ypperlig for renhold av små og trange områder. BD 38/12 C er utstyrt med en roterende nal som følger etter børsten, selv i krappe svinger. Dette sørger for 100 % oppsug av vann, og gulvet er klart til bruk umiddelbart etter rengjøring. Gulvvaskeren kan benyttes med ulikt tilbehør og rengjøringsmiddel avhengig av type rengjøringsjobb. Funksjoner som vakuum og vanntilførsel betjenes enkelt fra panelet på håndtaket eller på selve maskinen rett under håndtaket. Både rentvannstanken og skittenvannstanken rommer 12 liter. Maskinen er utstyrt med en diskbørste på 38 cm i diameter. Nytt litium-ion-batteri har en lengre driftstid, og er tre ganger mer slitesterkt enn vanligebatterier. Det er helt vedlikeholdsfritt, og raskt å lade. Effektivt eco!efficiency-modus reduserer lbehør og rengjøringsmiddel avhengig av type rengjøringsjobb. Funksjoner som vakuum og vanntilførsel betjenes enkelt fra panelet på håndtaket eller på selve maskinen rett under håndtaket. Både rentvannstanken og skittenvannstanken rommer 12 liter. Maørster og pads. Børste inkludert i leveringsomfang.
Litium-ion batteri av høy kvalitet
Helt vedlikeholdsfri til tross for 3 ganger lengre levetid enn ved normale batterier. Hurtiglading (Fulladet etter 3 timer, halvfull etter 1 times lading). Hurtiglading eller delvis lading er mulig ved behov.
Mobil lader med høy ytelse
Laderen er alltid tilgjengelig, slik at du alltid kan lade. Kan fullades i tre timer eller semilades i en time. Klattlading mulig til enhver tid. Laderen skrus automatisk av. Ingen energiforbruk i standby-modus.

Tilleggsinformasjon

Vekt 42 kg
Dimensjoner 94 × 50 × 110 cm

Produktforespørsel