Robotgressklippere

Vi forhandler roboter fra Husqvarna og Honda. Se mer informasjon og modeller under.

Det spiller ingen rolle om plenen din er liten eller stor, flat eller skrånende, enkel eller kompleks – Automower® holder den i fantastisk form og kjører på egenhånd, helt problemfritt.

X-LINE

Husqvarna X-Line er vår mest utviklede og avanserte serie av Automower®, designet for deg som vil ha en robotgressklipper med smarte løsninger. Disse robotgressklipperne er utstyrt med X- Line-funksjonaliteter, inkludert Automower® Connect med GPS- sporing og -assistert navigering, LED- lys, gummistøtfangere og et eget X- Line karosseridesign.

PRIVAT BRUK

Våre robotgressklippere har god kapasitet, minimalt støynivå og avanserte funksjoner. I det brede sortimentet finner du modeller som håndterer alt i fra små, enkle gressflekker til store og kompklekse plenområder. Og de alle etterlater seg et perfekt resultat.

PROFESJONELL BRUK

Robotgressklippere utformet for profesjonell bruk. De har fjernstyring, inkludert tyverisikring samt full kontroll over gressklippingen ved konfigurering via smarttelefonen. GPS- assistert navigering og værtimer garanterer en jevn håndtering av komplekse plener, samtidig som robotgressklipperen tilpasser seg ut i fra hvor mye gresset gror. Et robust design som gir både holdbarhet og pålitelighet.

VANLIGE SPØRSMÅL: DRIFT, INSTALLASJON OG EIERSKAP


Hvis du liker å klippe gress, så OK.
Hvis ikke, så finnes heldigvis Honda robotklippere. Intelligent følger de hagens form og klipper gresset stille og fint, så ingenting blir utelatt. De er så smarte at de til og med vet når de skal returnere til ladestasjonen og lade seg.

  • Klipper gresset hele sommeren, helt av seg selv – også i regnvær
  • Stille og effektiv
  • Tar hensyn til barn og husdyr med sikkerhetssensorer for både støt og vipping (ved forsøk på å løfte robotklipperen, vil knivene stoppe umiddelbart).
  • Lader seg selv
  • Glem manuell finklipping av kanter – Honda robotklipper har eget timerstyrt kantklippings-program
  • Leveres i fire utgaver for arealer 400 m2, 1500 m2, 3000 m2 og 4000 m2.

ROBOTKLIPPERE HONDA

Velg riktig Miimo