PCW 3000 BENSINDREVET, PORTABEL VINSJ

kr15.375 Inkl. mva

Tomt på lager

Produktnummer: PCW3000 Kategori: Brand:

Beskrivelse

PCW3000 Portable Capstan Winch er meget lett: kun 9,5 kg (20 lb) og meget kraftfull.: 700 kg!

Den drives av Hondas 35 cc 4-takts-motor, som kan kjøres i alle stillinger og som byr på meget god pålitelighet, samtidig som den er enkel å transportere. Den komplementeres med en linje spesifikt tilbehør, som er egnet for transport over lange avstander. Den kan enkelt bæres med en lett ryggsekkholder (PCA-0104), eller festes på en bil inne i en tilpasset og solid bærekasse av plast (PCA-0102). Denne vinsjen er enestående på markedet, og perfekt for jegere, skogbrukere, båtførere, de som kjører snøscooter og de som kjører firehjuling, og for andre bruksområder der det kreves en vinsj som er mer kompakt og portabel.

ENKEL I BRUK: Ankre den til et tre, en stubbe eller en stolpe med den medfølgende polyesterstroppen på 2 m, eller til tilhengerfestet på en bil med tilhengerplaten (PCA-1261 – selges separat).

Takket være trommelprinsippet, er det ingen grense for hvor langt tauet kan væree vinsjen er enestående på markedet, og perfekt for jegere, skogbrukere, båtførere, de som kjører snøscooter og de som kjører firehjuling, og for andre bruksområder der det kreves en vinsj som er mer kompakt og portabel.

ENKEL I BRUK: Ankre den tielen automatisk snurre. Du trenger bare trekke i tauet for å påføre friksjon på trommelen, og lasten trekkes.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 50 × 40 × 35 cm

Produktforespørsel