Ariens Snøfreser HYDRO PRO 28 EFI

kr43.990 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Produktnr: 926336 Kategori: Brand:

Beskrivelse

ARIENS HYDRO PRO 28
Hydrostat fresere er enkle å manøvrere da kjørehastigheten reguleres trinnløst når du svinger eller møter hindringer. Vedlikeholdsfri!!

TRINNLØS HASTIGHET
Hastigheten reguleres trinnløst fra
0 – 4,3 km/t (hjul modeller) og 0 – 3,86 km/t (belte modeller) med spak på
betjeningspanelet. Det er enklere å justere kjørehastigheten når du svinger eller møter forskjellige hindringer. Hydro Pro snøfresere trenger ingen oppvarming, de kan kjøres med en gang

DOBLE REMMER
Du får lavere vedlikeholdsutgifter og lengre levetid på remmene.

HELSTØPT GIRBOKS
Ariens girboks i støpejern er helt tett og vil ikke lekke olje som en tradisjonell to-delt aluminiumsboks gjør. Dette gir et problemfritt og sikkert snøfreser hold i mange år. Ariens tilbyr 5 års garanti på girboksen.

UTKASTERTUT I STÅL
Spesialdesignet ståltut kaster snøen opptil 15,2 meter – med meget god presisjon. Stålutkasteren tåler alt som går gjennom den – våt snø, isbiter og stein – ting som viER
Du får lavere vedlikeholdsutgifter og lengre levetid på remmene.

HELSTØPT GIRBOKS
Ariens girboks i støpejern er helt tett og vil ikke lekke olje som en tradisjonell to-delt aluminiumsboks gjør. Dette gir et problemfritt og sikkert snøfreser hor høyere påkjenning og brukes i et større temperaturområde. Det er ingen slitedeler som i en tradisjonell friksjonshjuldreven maskin, og du trenger ingen justeringer. Den er vedlikeholdsfri!

Tilleggsinformasjon

Vekt 135 kg
Dimensjoner 150 × 81 × 120 cm

Produktforespørsel