CTEK Batterilader MXS 3.8

kr890 Inkl. mva

Kun 1 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: 131056309 Kategori: Merke:

Beskrivelse

Automatisk drypplader for Auto og MC-batterier
Hurtig allværslading

MXS 3.8 er en avsnsert batterilader og vedlikeholdsenhet. Den har valgbare programmer for bruk på batterier av ulike størrelser og spesielle programmer for avsulfatering, samt lading på kalde dager.
MXS 3.8 er en mikroprosessorstyrt 7-trinns batterilader og vedlikeholdsenhet som egner seg for batterier fra 1,2Ah-85Ah. Funksjoner inkluderer batteridiagnose som viser om et batteri kan motta og beholde ladning, et patentbeskyttet avsulfateringsprogram og et «Snowflake»-program for lading på kalde dager. Det inkluderer også valgbare programmer for lading av mindre og normale batterier. MXS 3.8 bruker CTEKs patentbeskyttede flyt-/pulssystem, som er den mest effektive vedlikeholdsmodusen når et batteri er tilkoblet over lange perioder. MXS 3.8 er enkel i bruk, og du kan følge hele ladeprosessen på det klare, lettleste displayet.

  • Helautomatisk «klikk og koble til» 7-trinns lading
  • Programmer for mintet avsulfateringsprogram og et «Snowflake»-program for lading på kalde dager. Det inkluderer også valgbare programmer for lading av mindre og normale batterier. MXS 3.8 bruker CTEKs patentbeskyttede flyt-/pulssystem, som er den mest effektive vedlik

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.6 kg
Dimensjoner 16 × 6 × 4 cm

Produktforespørsel