Kærcher Skumlanse Pro

kr1.812 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Produktnr: 21120180 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Liten og hendig skumlanse med justerbar spraystråle med 1 liters tank. Ideell for rengjøring av bil på grunn av sitt kompakte design.
asser til dagens modeller med nye Easy Lock koblingene ( fra 2015 og grå pistol)

Kärcher Professional FoamCannon er en skumkanon utviklet for å gi den ultimate skummende bilvaskopplevelsen. Brukes sammen med en Kärcher Proff høytrykkspyler.
Skumkanonen har justerbare dyser og et justerbart sprøytemønster, enten horisontalt eller vertikalt. Detyte betyr at du både kan justere hvilken retning du ønsker å ha spredningen av skum og menged skum du ønsker. Alt justeres i en enkel håndvending mes du legger skum. Slik kan du gjøre vask av bilen raskere, mer effektivt og med full kontroll hele veien.
Kärcher Professional Foam Cannon er konstruert med solid plast og messing, og er en entusiast og detailers førstevalg av skumkanon!
Kärcher Professional Foam Cannon er først og fremst utviklet for å passe perfekt med din Kärcher høyt betyr at du både kan t du både kan justere hvilken retning du ønsker å ha spredningen av skum og menged skum du ønsker. Alt justeres i en enkel håndvending mes du legger skum. Slik kan du gjøre vask av bilen raskere, mer effektivt og med full kontroll hele veien.
Kärche

Tilleggsinformasjon

Vekt 4,5 kg
Dimensjoner 28 × 16 × 13 cm

Produktforespørsel