Gardena Pipeline sprinkler system

kr295 Inkl. mva

På lager (kan restbestilles)

Produktnr: 8262-20 Kategori:

Beskrivelse

For å koble vannkranen til GARDENA Pipeline og Spinkler System
GARDENA Tilkoblingspunkt er en viktig komponent i GARDENA Pipeline og GARDENA Sprinkler System, siden den kobler kranen til rørene under bakken og danner utgangspunktet for de to systemene. Tilkoblingspunktet har en Maxi-Flow System-gjenget krankobling som gir høy vannstrøm, og dermed rask tilførsel av vann til systemene. Tilkoblingspunktet gir en sikker forbindelse mellom kranen og forbindelsesrørene og spinkleranlegget. Det runde dekselet trekker seg inn i koblingen når det åpnes, slik at det ikke kommer i veien for annet hagearbeid, slik som for eksempel klipping av gresset. Tilkoblingspunktet er utstyrt med et integrert og avtakbart filter som forhindrer at gress eller andre partikler tetter systemet. Filteret rengjøres enkelt under rennende vann. Den er produsert i Europa, og laget av materialer i høy kvalitet, noe som gjør den slitesterk og holdbar. Enkel tilgang til vann, akkurat der du trenger det – rørledningssystem under bakken.

Pålitelig vanntilkobling
Tilkoblingspunktet, er utgangspunktet for GARDENA Pipeline og GARDENA Sprinkler System. Vannstrømmen føres via slangen inn i Koblingspunktet, som så fører vannet inn i rørene under bakken.

«Profi» Maxi-Flow System gjenget krankobling
Maxi-Flow System gjenget krankobling brukes til å koble systemet under bakken til kranen med «Profi» System adapter og en 19 mm (3/4″) slange. «Profi» Systemet sikrer høy strømningshastighet, og er derfor ideell til vannforsyning.

Høy funksjonell påliteliget
Koblingen mellom kranen og Pipeline- eller Spinkler System er praktisk og sikker. Det runde dekselet trekker seg inn i koblingspunktet når det åpnes, slik at det ikke er i veien, for eksempel, når du klipper plenen.

Enkel rengjøring av smuss og kalk
Koblingspunktet er utstyrt med et filter som forbindrer at smusspartikler eller gress- og løvrester tetter systemet. Filteret er avtakbart og enkelt å rengjøre under rennende vann.

Robust med høy kvalitet
Materialer av høy kvalitet, sørger for at Koblingspunktet er holdbart og slitesterkt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 15 × 14 × 17 cm

Produktforespørsel