Gardena Trykkregulator

kr499 Inkl. mva

Kun 2 på lager

Produktnummer: 8200-20 Kategori:

Beskrivelse

Konstant trykkreduksjon på opptil 3,1 bar
Trykkregulator fra GARDENA gjør det mulig å kompensere for trykksvingninger i GARDENA Sprinklersystem. Det kompakte produktet kombinerer trykkregulering og filtrering, som sikrer enkel installasjon og sparer penger. Den konstante trykkreduksjonen på opptil 3,1 bar for alle komponenter, sørger for at det ikke oppstår skader på ditt sprinklersystem, som følge av for høyt trykk. Det integrerte filteret, med forhåndsmontert 155-mesh-sil i rustfritt stål, beskytter produktet mot smuss. Det avtagbare lokket gir enkel tilgang til filteret, for rengjøring eller utskifting. Trykkregulatoren er egnet for vannstrøm på 0,45 til 4,3 m³ per time. Den utvendige gjengen på 1″ muliggjør tilkobling til Quick & Easy-komponentene og GARDENA-rør. Trykkregulatoren er fremstilt av glassfylt nylon og holder høyeste kvalitetsstandard. I kombinasjon med Ventilboks (art. nr. 1290-20), kan trykkregulatoren installeres under bakken. Sprinklersystemet som forstår plenen din. Pålitelig og vanneffektiv planvanning.
Automatisk trykkregulering
Trykkregulatoren senker vanntrykket for alle følgende komponenter til konstant 3,1 bar. Dette forhindrer skader forårsaket av for høyt trykk og øker effektiviteten til hele GARDENA sprinkleranlegg.

Beskyttet mot smuss
Det integrerte filteret med forhåndsmontert 155-mesh-rustfri stell-sil beskytter trykkregulatoren mot smuss. For rengjøring og utskifting av filteret kan lokket tas av.

Fleksibel bruk
Takket være den anbefalte vannføringen på 0,4 til 4,3 m³ per time, kan trykkregulatoren brukes fleksibelt i hagevanning.

Kompatibel med alle GARDENA rør
Tilkoblingen med 1″ utvendig gjenge tillater bruk av trykkregulatoren med alle GARDENA-koblinger og alle GARDENA-rør.

Robust kvalitet
Takket være konstruksjonen laget av kraftig, glassfylt nylon, tåler trykkregulatoren de høyeste kvalitetsstandardene.

Installasjon under bakken
Med ventilboksen (art. nr. 1290-20) kan trykkregulatoren installeres under bakken.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 20 × 12 × 6 cm

Produktforespørsel