Gardena Vanncomputer 1891-28(967927601)

kr950 Inkl. mva

Kun 2 på lager (kan også restbestilles)

Produktnummer: 1891-28 Kategori:

Beskrivelse

GARDENA Vanningscomputer Select tar seg av vanningen av hagen helt automatisk. Produktet er et særlig nyttig verktøy for de som reiser mye, eller som ønsker å bruke tiden på andre ting enn hagestell. Computeren kobles direkte til vannkranen, før slangen kobles direkte til vannuttaket. Den kan for eksempel kobles til GARDENA sprinkler eller Micro-Drip for effektiv dryppvanning.

Det er mulig å sette opp tre ulike vanningsplaner på det avtakbare displayet. Tidspunkt, lengde og intervall for vanningen kan stilles inn ved hjelp av den store, intuitive innstillingsknappen. Hvert program kan stilles inn for en vanningsvarighet fra 1 minutter og opptil 8 timer.

De tre programmene administreres på den intuitive LCD-skjermen. Den intuitive skjermlåsen hindrer deg fra å gjøre endringer i innstillingene ved et uhell, og gjør computeren derfor ekstra pålitelig. Det er mulig å tappe vann fra kranen uten å fjerne computeren. Vanningscomputeren starter ikke dersom batterinivået anses å være for lavt til å kontrollere vanningsprosessen.

Produktet kan kobles til GARDENA Sensor, slik at vanningen ikke blir aktivert dersom fuktigheten i jorden er tilstrekkelig. Vanningscomputer Select er produsert i Tyskland.

Produktegenskaper
Automatisk og tidsbesparende vanning
Ved hjelp av en GARDENA Vannkontroll kan hagen din vannes pålitelig og praktisk – selv om du ikke er hjemme. Du får mer fritid, en frodig grønn plen og vakre, sunne planter. Hvis det automatiske vanningssystemet starte om morgenen eller om kvelden fordamp

Enkel betjening
Vannkontrollen kan enkelt justeres med en dreie- og trykknapp for valg av date og bekreftelse. En lett lesbar LC-skjerm viser alle innstillinger på et øyeblikk. Den værbestandige betjeningsenheten kan fjernes for å utføre innstillingene. Takket være en valgfri tastelås kan uønskede justeringer av innstillingen forhindres.

Fleksibel vanning med 3 tidskjemaer
Tre forskjellige og uavhengige tidsplaner kan opprettes for vanningsanlegget. Start, varighet og ukedager av vanningen kan justeres. Svært fleksible planer kan settes i henhold til din personlige smak. Plantekjennere bruker dette for eksempel for ytterligere forvanning som forbereder jord og røtter for senere hovedvann. Dette forbedrer vannabsorbsjonen og planteveksten.

“Vann Nå”-funksjon
Hvis vanningen må startes umiddelbart, kan denne aktiveres manuelt uten å fjerne enheten fra kranen eller endre instillingene.

“Sikker Stopp”-teknologo
Vannkontrollen er alltid sikker i bruk takket være “Safe Stop” teknologien. Hvis batterinivårt er for lavt til å kontrollere vanningsprosessen, vil den ikke starte. Batternivåindikasjon i displayet forteller deg også når batteriet må byttes ut.

Vannbesparende
Ved tilkobling av GARDENA Sensor, vil den automatisk vanningen ikke bli aktivert om fuktigheten i jorden er tilstrekkelig. Dette tillater forbedret vannforsyning for planter samt vannbesparende vanning.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,5 kg
Dimensjoner 18 × 16 × 15 cm

Produktforespørsel