Gardena Vannfordeler automatisk

kr950 Inkl. mva

Kun 2 på lager

Produktnummer: 01197-20 Kategori:

Beskrivelse

For vanning av opptil 6 hageområder
GARDENA automatisk vannfordeler gjør det mulig å kontrollere opptil seks individuelle vanningsområder i hagen. Plenen, grønnsakhagen, buskene og bedet kan vannes etter hverandre, i en og samme seanse, noe som frigir mye tid. GARDENA automatisk vannfordeler må kombineres med en GARDENA vanningscomputer for å fungere. I kombinasjon med GARDENA vanningscomputer Master når vannfordeler sitt fulle potensiale. Med denne vanningscomputeren er det mulig å forhåndsbestemme hvilke områder i hagen som skal vannes, og i hvilken rekkefølge dette skal gjøres. Dette gjør det mulig å møte egne behov. Vannfordeleren er enkel å betjene. Ubrukte uttak slås av med en justeringsspak og lukkes med en av de tre medfølgende endestykkene. Vannfordeleren trenger verken strøm eller batteri. Kompakt og praktisk design gjør at den tar liten plass, avhengig av om den står på bakken eller henges på veggen. Vannfordeleren er produsert i Tyskland. Vanningscomputer: komplette og innovative funksjoner for automatisk og vannbesparende hagevanning.
Vannfordeleren har seks uttak som er plassert ved siden av hverandre og ordnet i en retning. Den kan monteres på bakken eller ved veggen, og sparer dermed plass.
Det er som et urverk: opptil 6 planteområder i hagen din blir automatisk vannet, en etter en med Vanningskontroll. Hagen din blir vannet praktisk og pålitelig – og du får mer fritid og sunne planter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2,5 kg
Dimensjoner 25 × 17 × 16 cm

Produktforespørsel