Stihl MOTORSAG MS 172 35cm/14″61PMM3

kr3.399 Inkl. mva

Kun 2 på lager

Produktnummer: 11482000241 Kategori:

Beskrivelse

Fleksibel bensinmotorsag tilpasset fritids- og hverdagsbruk. Med Stihl 2-MIX motor som gir en svært god skjæreytelse, men som samtidig er drivstoffbesparende og gir lave utslipp.

Utstyrt med filterfleece med støtteramme, som innebærer at smuss samler seg oppå filteret. Sagen kommer med STIHL antivibrasjonssystem, som reduserer overføringen av vibrasjoner til håndtaket, slik at muskler og ledd avlastes. Takket være enhåndsbetjeningen kan du kontrollere alle funksjoner som start, drift og stopp med bare én hånd. Etter arbeidsavbrudd startes den enkelt fordi kombinasjonsspaken med stoppfunksjon automatisk går tilbake til driftsposisjonen.

Modellen har hurtigstramming av kjedet fra siden, noe som muliggjør etterstramming uten at hånden kommer i kontakt med det skarpe sagkjedet.

Tanken for drivstoff og kjedeolje er halvtransparent, slik at du kan ha full oversikt over drivstoff- og oljenivået. Motorsagen kan kobles til den digitale tjenesten STIHL Connected. En STIHL Connector 1 monteres på maskinen, som deretter registrerer og lagrer driftstimene. Informasjonen kan så sees via STIHL Connected-appen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4,9 kg
Dimensjoner 45 × 27 × 30 cm

Produktforespørsel