Stihl MOTORSAG MS 182 C-BE 3/8/14″

kr4.399 Inkl. mva

Kun 1 på lager

Produktnummer: 11482000096 Kategori:

Beskrivelse

Kraftig bensinmotorsag tilpasset profesjonelt bruk, samt fritids- og hverdagsbruk. Med Stihl 2-MIX motor som gir en svært god skjæreytelse, men som samtidig er drivstoffbesparende og gir lave utslipp.

Den kraftige motoren dekker et svært bredt spekter av oppgaver, både privat og som profesjonell innen hagearbeid og landskapsarkitektur. Det robuste filterelementet laget av ikke-vevd materiale sikrer lange vedlikeholdsintervaller.

Sagen kommer med STIHL antivibrasjonssystem, som reduserer overføringen av vibrasjoner til håndtaket, slik at muskler og ledd avlastes. Takket være enhåndsbetjeningen kan du kontrollere alle funksjoner som start, drift og stopp med bare én hånd. Etter arbeidsavbrudd startes den enkelt fordi kombinasjonsspaken med stoppfunksjon automatisk går tilbake til driftsposisjonen.

Modellen har hurtigstramming av kjedet fra siden, noe som muliggjør etterstramming uten at hånden kommer i kontakt med det skarpe sagkjedet. Arbeidet ditt forenkles i tillegg av den solide barkstøtten. Med hjelp av denne sitter sagen godt på treverket, og gjør at du kan oppnå et mest mulig presist kutt. Tanken for drivstoff og kjedeolje er halvtransparent, slik at du kan ha full oversikt over drivstoff- og oljenivået.

Motorsagen kan kobles til den digitale tjenesten STIHL Connected. En STIHL Connector 1 monteres på maskinen, som deretter registrerer og lagrer driftstimene. Informasjonen kan så sees via STIHL Connected-appen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4,9 kg
Dimensjoner 45 × 27 × 30 cm

Produktforespørsel