Stihl Ryddesag FS 490-C-EM K

kr15.999 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: 41482000157 Kategori:

Beskrivelse

Lettstartet og kraftig ryddesag til profesjonell landskapspleie. Leveres med høykvalitets sagblad og Stihl ryddesagsele Advance x-treem.

Kommer med etthåndsgrep, høyeffektivt antivibrasjonssystem, primer, ryddesagsele Advance x-treem, Stihl 2-MIX motor, Easy2Start (E), Stihl M-Tronic, styrehåndtak, verktøyløst justering av styret.

Easy2Start (E)
Utrolig lett start! Kun ett lett, jevnt drag holder. Kraften lagres i en fjær og frigjøres i startsøyeblikket.

Håndtaksjustering
Med en midtplassert vingmutter justeres styret enkelt i eksakt riktig posisjon eller legges sammen for transport.

Luftfilter med lang levetid
Lett tilgjengelig papirfilter for lang levetid – lang periode mellom hvert filterbytte.

Primer
Med den manuelle brennstoffpumpen pumpes bensin inn i forgasseren med noen enkle trykk. Du trenger ikke lengre dra i startsnoren for å få bensin til forgasseren. Det er ingen fare for å fylle for mye da all overflødig bensin renner tilbake og ned i tanken.

Stihl 2-Mix motor
Stihl 2-Mix motor arbeider med en stempelstyrt spylingsmekanisme. Spylesjiktet er et drivstoffritt luftsjikte mellom den forbrente blandingen i brennkammeret og den nye blandingen i veivhuset. Det reduserer tapet av den uforbrente drivstoffblandingen ved gassutviklingen, og senker drivstofforbruket merkbart sammenlignet med konvensjonelle Stihl 2-takts motorer uten 2 Mix-teknologi.

Stihl 4-punkt antivibrasjonssystem
På den nye generasjon Stihl ryddesager finnes det innebygde stålfjærer som antivibrasjonselement. Stålfjærene tar opp og reduserer de svingninger som oppstår i motoren og det roterende skjæreverktøyet. Slik reduseres vibrasjonene på håndtaket og gir dermed kraftbesparende og komfortabel jobbing.

Stihl M-Tronic
Den helelektroniske motorstyringen med minnefunksjon regulerer tenningstidspunktet og drivstoffdoseringen og sørger alltid for, ved hjelp av kald-/varmstart-gjenkjenning, optimal motoreffekt, konstant maksimumsturtall og svært god akselerasjon. Bare en startposisjon på startspaken. Enkel start med få trekk i startsnora.

Stor drivstofftank
Stor transparent drivstofftank på 0.99 l gir lange arbeidsintervaller og drivstoffmengden kan enkelt sjekkes. Stor og lett tilgjengelig påfyllingsåpning. Styrehåndtak: Brukes når du skal arbeide over lengre tid, f.eks rydding av større flater. Styret gjør det enkelt å føre maskinen med rolige og jevne bevegelser. Til maskiner med styre inngår det alltid en bæresele.

Tilleggsinformasjon

Vekt 100 kg
Dimensjoner 200 × 45 × 42 cm

Produktforespørsel