TD Vannbasert impregnering

kr465 Inkl. mva

Tomt på lager

Produktnummer: 93864 Kategori:

Beskrivelse

Produktdetaljer
SDS TD Vannbasert impregnering

For beskyttelse av polert skifer, slipt kalkstein, betong, teracotta, porselenato og klinker. Også egnet for absorberende (uglaserte) keramikk- og porselens­fliser. Egner seg for innendørs og utendørs bruk.

Produktet trenger inn i absorberende overflater og etterlater en ekstrem tynn film innvendig i porene uten at det blir belegg i overflaten. Overflaten blir vann- og oljeavstøtende. Utseende på det behandlede materialet blir ikke glansaktig, fargen kan bli svakt mørkere avhengig av materialtypen. Fuger blir også vannavstøtende.

MERK! På marmor og kalkholdige overflater som er syre­ømfintlige må produktet testes før bruk. På grunn av den lave pH-verdien (4,5) kan disse materialene få skader. Må ikke brukes på polert marmor. Vann «perler» ikke av på overflaten så dramatisk som ved løsemiddel­baserte produkter. Dette har ingen betydning på produktets effektivitet.

Bruksanvisning: Overflaten som skal behandles må være helt tørr og ren. Hvis materialet inneholder for mye fuktighet, vil ikke produktet være i stand til å trenge tilstrekkelig inn, som igjen vil føre til en ujevn overflatefinish. Rist godt før bruk. Påføres jevnt og rikelig med en pensel eller rull. På polerte overflater sikres jevn fordeling ved å påføre/ fordele produktet flere ganger, mens overflaten fremdeles er fuktig av produktet. La produktet trenge inn, og fjern rester fra overflaten etter ca 10 min. Ikke la produktrester tørke på overflaten. På alle overflater anbefales det å gjennomføre impregneringen to ganger. Behandlingen kan gjentas når det ikke lenger synes våte flekker på overflaten (2-8 timer). Brukt redskap rengjøres med vann.
Den behandlede overflaten skal ikke utsettes for vann eller annen fuktighet før etter 24 timer.
Til daglig renhold anbefales TD Vask & pleie etter impregnering.

MERK: På marmor og kalkholdige overflater som er syreømfintlige må produktet testes før bruk. På grunn av den lave pH-verdien kan disse materialene få skader. Må ikke brukes på polert marmor. Vann «perler» ikke av på overflaten så dramatisk som ved løsemiddelbaserte produkter. Dette har ingen betydning på produktets effektivitet. Skyllede flasker er resirkulerbare. Tørketid: Ca 1-2 timer, fullstendig etter 24 timer. Dekning: 10-20 m² pr. liter avhengig av materialtype.

Behandlingens varighet: Oppholdsrom: 10-15 år. Bad/kjøkken: 1-2 år.
Lagring: Oppbevares tett lukket på et tørt, kjølig og frostfritt sted.
Holdbarhet: Uåpnet flaske ca 3 år. Åpnet flaske må brukes innen kort tid.
Påføringstemperatur: 10-25ºC.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 25 × 11 × 9 cm

Produktforespørsel