Gardena L-Stykke 13 mm (1/2″)

kr0 Inkl. mva

På lager (kan også restbestilles)

Produktnummer: 13202-20 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Patentert tilkoblingsteknologi
Takket være den patenterte tilkoblingsteknologien er en rask og enkel installasjon samt fleksible utvidelse av Micro-Drip-System mulig. De to medfølgende L-skjøtene er ideelle for å endre retningen på 13 mm rør med 90°, for eksempel ved kanten av bed.
Takket være Quick & Easy-tilkoblingsteknikken kan alle komponenter enkelt kobles til, utvides eller løsnes. L-Stykke er gjenbrukbar og derfor bærekraftig.
For en presis retningsendring av tilførselsrøret og vanningsretningen
L-Stykke 13 mm (1/2″) fra GARDENA lar deg enkelt og presist endre retningen på tilførselsrøret til Micro-Drip-Systemet. De to medfølgende L-stykkene gjør det mulig å justere retningen av 13 mm tilførselsrør til 90 grader. Dette gjør det enkelt å lede rørene til ønskede områder av bedene. Komponentene i Micro-Drip-Systemet har tydelige symboler, som sørger for intuitiv og enkel installasjon. Tilkoblingsteknologien sørger for at alle komponentene enkelt kobles til hverandre, forlenges og frakobles. For jevnt vanntrykk og et pålitelig vanningssystem kan produktet kobles til Hovedenhet 1000 (art. no. 1333-20) eller Hovedenhet 2000 (art. no. 13310-20). L-Stykke 13 mm (1/2″) fra GARDENA er et kvalitetsprodukt laget i Europa. Micro-Drip-System tar vare på plantene med enkel, presis og tidsbesparende vanning.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,5 kg
Dimensjoner 19 × 10 × 5 cm

Produktforespørsel