Gardena Startsett Pipeline

kr1.599 Inkl. mva

Kun 2 på lager (kan restbestilles)

Produktnr: 8270-20 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Starter Set with two water station
Gjenge
3/4″ female thread
Sett med koplinger
1 «Profi» Maxi-Flow System Connector Set, 1 Connecting Point, 2 Water Stations, 2 T-Joint 25 mm, 3 Connectors 25 mm x 3/4″ female thread, 1 T-Joint 25 mm x 3/4″ female thread, 1 Drain Valve
GARDENA Pipeline Startsett for vanning av hagen
Pipeline Startsett fra GARDENA inneholder alle nødvendige komponenter for et vellykket oppsett av GARDENA Pipeline System. Vannet forsynes fra kranen, gjennom tilkoblingspunktet og inn i rørledningene i bakken. De to medfølgende vannkontaktene fungerer som tilkoblingsutløp for en slange eller de separat tilgjengelige GARDENA rørledningskoblingene, for eksempel Firkantspreder eller Hagekranen. Som med alle andre systemdeler er Vannkontakten en permanent installasjon. Dette sikrer at vann lett tilgjenglig når som helst i hagen, akkurat der du trenger det. Vannkontakten er utstyrt med en automatisk stoppventil, dette sparer deg for ekstra turer til kranen og man unngår unødvendig bruk av vann når du kobler av redskapene. Dreneringsventilen brukes til automatisk drenering når du tar rørledningssystemet ut av drift. Det er installert på det laveste punktet i systemet og gjøre systemet frostsikkert. Både tilkoblingspunktet og de to vannkontaktene i rørledningene er utstyrt med smussfilter for å for beskyttelse mot smusspartikler. Filtrene er enkle å fjerne og rengjøre under rennede vann. Alle komponenter i Pipeline settet er av høy kvalitet, UV-bestandige og laget i Europa. Settet kan utvides med rørledningskomponenter. Enkel tilgang til vann, akkurat der du trenger det – rørledningssystem under bakken.
Pipeline sett
Settet inkluderer et Maxi-Flow System tilkoblingsett, et Tilkoblingspunkt, to Vannstasjoner, et T-stykke 25 mm, tre Koblinger 25 mm 3/4″ innvendige gjenger og en Dreneringsventil.

Praktisk vannkilde hvor som helst i hagen
GARDENA Vannstasjoner installeres permanent under bakken og gir praktisk vanntilgang hvor som helst i hagen. Åpne dekselet, koble til slangen, vann det som skal vannes, koble fra slangen og lukk dekselet.

Enkel rengjøring av smuss og kalk
Tilkoblingspunktet, og begge Vannstasjoner, er utstyrt med et filter som hindrer at smusspartikler tetter systemet. Filteret er avtakbart, og rengjøres enkelt under rennende vann.

Frostsikker og høy kvalitet på grunn av Dreneringsventilen
Alle komponentene i settet er UV-bestandige og fremstilt av materialer i høy kvalitet. I tillegg beskytter Dreneringsventilen systemet mot frostskader.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3,5 kg
Dimensjoner 30 × 28 × 18 cm

Produktforespørsel