Husqvarna Vernehjelm Technical Arborist

kr1.779 Inkl. mva

Kun 1 på lager

Produktnummer: 597681801 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Husqvarna Spire Vent-hjelmen for arborister er designet for den profesjonelle arboristen som krever bekvemmelighet og stil under arbeidet uten at det går på bekostning av sikkerhet og beskyttelse. Spire Vent-hjelmen er lett og godt ventilert for maksimal komfort. Den har en universaltilpasning og en hjulskralle for enkel justering av størrelse. Den er også utstyrt med fester for montering av hodelykt, øreklokker og visir. Kompatibel med Husqvarnas passive øreklokker eller X-COM R med Bluetooth samt tre Husqvarna-visirstiler, inkludert klart visir, speilvisir og sotet visir (alle selges separat). Oppfyller den europeiske standarden EN 12492 for arbeid i høyder.
Allergivennlig hakestropp
Firepunkts hakestropp med kryss på baksiden for maksimal sikkerhet. Laget av vaskbart økologisk skinn for maksimal komfort og minimal hudirritasjon. Enkel å låse og låse opp. Enkel justering av lengden på siden.
Festesløyfe
En spesiell sløyfe på hakestroppen gjør det enkelt å feste hjelmen til selen amt tre Husqvarna-visirstiler, inkludert klart visir, speilvisir og sotet visir (alle selges separat). Oppfyller den europeiske standarden EN 12492 for arbeid i høyder.
Allergivennlig hakestropp
Firepunkts hakestropp med kryss på baksiden for maksim

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Dimensjoner 27 × 23 × 18 cm

Produktforespørsel