Ikke glem: knallpriser på aggregater

Kampanjen på strømaggregater fortsetter i Varnaveien 41!

Vi har aggregater passende ethvert bruk, enten du trenger strøm på hytta eller til å lade opp iPaden.

Kom innom butikken vår eller ta en titt i nettbutikken.

Velkommen til en hyggelig handel!

Kampanjetid: Honda Strømaggregater

Det er herved tid for kampanjepriser hos Moss Hagemaskinservice og vi gleder oss!

Vi kjører på med knallpriser på alle EU strømaggregater fra Honda!

Er du usikker på hvilken modell du trenger? Ta en titt på videoen på facebooksiden vår eller ta turen til butikken i Varnaveien 41.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel 🙂

Fra snø til «snacks» med Ariens

Kong vinter nærmer seg og vi har utstyret du trenger. Om det blir snøfnugg eller snøstorm, vi kan hjelpe deg med å finne den rette maskinen for deg. Ariens har et stort utvalg av kraftige snøfresere, passende for all slags snøvær.

Vi er en stolt forhandler – ta en titt på videoen og bli overbevist selv!

Vi i Moss Hagemaskinservice gleder oss til vinterens ankomst og ønsker alle sammen velkommen innom butikken i Varnaveien 41!

Ariens

Velg riktig aggregat før vinteren

HONDA – verdens ledende produsent av strømaggregater

Kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet.

Drevet av vår legendariske bensindrevne GX 4-takts motor, er Hondas innovative aggregater konstruert for å være din pålitelige kilde til strøm av høy kvalitet. Utviklet for å håndtere de vanskeligste omgivelser og det mest krevende profesjonelle utstyret, løser de oppgavene med betryggende letthet og effektivitet. Sterke, praktiske og enkle å transportere – det er lett å oppdage hvorfor Honda aggregater rett og slett er i en egen klasse.

Hvorfor velge et Honda aggregat?

Fordi du alltid kan stole på at ditt Honda aggregat vil starte og levere kvalitetsstrøm hvor og når du trenger det – hver gang. Gjør som Pål Anders Ullevålseter, bruk Honda i vinter!

Tilbakekalling – EU22i bærbart strømaggregat

Lekkasje fra drivstoffslange
Kontroller under om ditt aggregat er berørt av denne tilbakekallingen:

Modell: EU22i
Fra serienummer: EAMT-1000001
Til serienummer: EAMT-1265586

Aggregater i denne serien som allerede er utbedret, er merket med en dekal og teksten “ HONDA 7EP 16950-Z44 ”. Dekalen er montert under sidedeksel som vist på bildet under. Disse aggregatene inngår ikke lenger i tilbakekallingen.

Symptom
På noen enheter kan skruene som holder drivstoffkranen sammen, løsne under bruk og lekke drivstoff. Dersom drivstofflekkasje eller drivstoffdamp oppstår, kan det være fare for brann eller eksplosjon.
En drivstofflekkasje oppdages vanligvis av bensinlukten eller synlig lekkasje under aggregatet.
Det er ikke rapportert om skader på person eller eiendom.

Hva bør du gjøre?
Vi anbefaler sterkt at du ikke bruker aggregatet før feilen er utbedret.
Kontakt oss og avtal tid for bytte av drivstoffkranen.
Vi utfører bytte av drivstoffkran kostnadsfritt for deg.

Nyhet hos MHM: Gloria

GLADNYHET: Vi ble nylig leverandør av GLORIA! Ta en titt i nettbutikken eller besøk oss i Varnaveien for mer informasjon.

Vi ønsker gamle og nye kunder varmt velkommen,

Hilsen teamet bak Moss Hagemaskinservice

Strøm der du er!

Vi har gledet oss til vårens ankomst. Ikke bare ser vi mer til solen, men våren er også tiden for kampanjer! Fra 25. april til 31. mai kjøres det knallpriser på samtlige strømaggregater fra Honda.

Ta en titt på utvalget her på hjemmesiden, eller kom innom butikken i Varnaveien 41 for en hyggelig prat!

Har du tenkt på inneklimaet?

Ifølge Astma- og Allergiforbundet er det foreløpig beskjeden pollenvarsel i Norge. Likevel har flere riksaviser skrevet om hvordan 2019 kan bli et ekstremår for pollen.Uansett hvordan det blir utendørs, er det viktig å ha et godt inneklima. Det er viktig for god helse og trivsel, samt påvirke læringsevne. Godt inneklima er spesielt viktig hvis du har allergi, astma eller er overfølsom.

Kärcher kan skape ren luft på 20 minutter i rom på 100m2(passer også større arealer).

Ta turen innom oss i Varnaveien 41 for profesjonell veiledning av riktig utstyr for et godt inneklima for deg og din familie!

Bli kvitt støv med Kärcher

Aprilmåned bringer flere solfylte dager – og med dette er det letter å se hva som trengs til vårrengjøringen. Riktig utstyr er løsningen for oss fleste. Kärcher har maskiner passende for enhver person, enten du har normal mengde støv, eller kanskje du sliter med statisk støv og kvartsstøv, i hjem eller på arbeidsplassen.

Kärchers utvalg av våt- og tørrsugere er et resultat av flere tiårs erfaring med brukere. Alle kan finne den våt- og tørrsugeren som passer best for sitt tiltenkte bruk.

Kom innom butikken vår for en hyggelig prat! Våre ansatte vil hjelpe deg finne riktig løsning for deg 🙂

Tysse’s bestselger 6301NF er blitt enda bedre

Nylansering fra Tysse – kraftig oppgradering av tilhenger 6301NF! Allroundhengeren som brukes av «alle», har nå fått funksjonene som vi normalt kun ser på tilhengere til den proffe bruker.

Forenklet og forbedret

Etter flere år uten de store endringene på tilhenger 6301NF har den nå fått den oppgraderingen som den fortjener!

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger henger 6301NF! Den har nye solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale som har ett spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

I tillegg har karmene fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

Sikring av last har aldri vært lettere

– Vi er full av begeistring for vår nye 6301NF. Vi har hatt fokus på lastsikring både internt på Tysse og ute hos våre forhandlere. Det er da ekstremt gledelig at vi nå kan lansere en tilhenger som i tillegg til stålskinner med kraftige nedfelte surrefester på sidene, nå har surreskinner foran og bak også. Dette gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden sier markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

Benytter du presenning eller et tilhengernett når du er ute og kjører med tilhengeren, har henger 6301NF også fått på plass en fin detalj på selve hengslet. Her er det en egen krok som strikket til presenningen eller nettet kan hektes nedom.

– Det er viktig å si at kroken på hengselet ikke er et surrefeste som skal benyttes til sikring av last, men ideell til sitt bruk – som for eksempel strikk til din presenning, presiserer Låstad.

LES OGSÅ: Sjekkliste for lastsikringDe 5 vanligste utfordringene med lastsikringHvorfor profesjonelle lastestropper alene ikke er godt nok.

Nytt utseende – samme understell

Selv om tilhengeren nå har fått nytt utseende, kan en være trygg på at understell og konstruksjon på tilhengeren er den samme som på alle andre 6301NF-tilhengere som triller på veiene i Norge allerede.

– Ja, vi har opparbeidet oss et godt rykte på at Tysse leverer kvalitet, og det ligger alltid i bunn på alt som utvikles og kjøres ut fra fabrikken vår på Osterøy. Vi har 55-årsjubileum i år, og det er med stolthet vi i jubileumsåret vårt kan lansere en skikkelig oppgradering av bestselgeren vår 6301NF, avslutter Låstad.

Se produktspesifikasjoner og pris på 6301NF her!