Strøm der du er!

Vi har gledet oss til vårens ankomst. Ikke bare ser vi mer til solen, men våren er også tiden for kampanjer! Fra 25. april til 31. mai kjøres det knallpriser på samtlige strømaggregater fra Honda.

Ta en titt på utvalget her på hjemmesiden, eller kom innom butikken i Varnaveien 41 for en hyggelig prat!

Har du tenkt på inneklimaet?

Ifølge Astma- og Allergiforbundet er det foreløpig beskjeden pollenvarsel i Norge. Likevel har flere riksaviser skrevet om hvordan 2019 kan bli et ekstremår for pollen.Uansett hvordan det blir utendørs, er det viktig å ha et godt inneklima. Det er viktig for god helse og trivsel, samt påvirke læringsevne. Godt inneklima er spesielt viktig hvis du har allergi, astma eller er overfølsom.

Kärcher kan skape ren luft på 20 minutter i rom på 100m2(passer også større arealer).

Ta turen innom oss i Varnaveien 41 for profesjonell veiledning av riktig utstyr for et godt inneklima for deg og din familie!

Bli kvitt støv med Kärcher

Aprilmåned bringer flere solfylte dager – og med dette er det letter å se hva som trengs til vårrengjøringen. Riktig utstyr er løsningen for oss fleste. Kärcher har maskiner passende for enhver person, enten du har normal mengde støv, eller kanskje du sliter med statisk støv og kvartsstøv, i hjem eller på arbeidsplassen.

Kärchers utvalg av våt- og tørrsugere er et resultat av flere tiårs erfaring med brukere. Alle kan finne den våt- og tørrsugeren som passer best for sitt tiltenkte bruk.

Kom innom butikken vår for en hyggelig prat! Våre ansatte vil hjelpe deg finne riktig løsning for deg 🙂

Tysse’s bestselger 6301NF er blitt enda bedre

Nylansering fra Tysse – kraftig oppgradering av tilhenger 6301NF! Allroundhengeren som brukes av «alle», har nå fått funksjonene som vi normalt kun ser på tilhengere til den proffe bruker.

Forenklet og forbedret

Etter flere år uten de store endringene på tilhenger 6301NF har den nå fått den oppgraderingen som den fortjener!

Hvem kjenner seg ikke igjen i å sikte og prøve å treffe alle hengslene når karmen skal settes på igjen? Dette er ikke lengre en problemstilling når du velger henger 6301NF! Den har nye solide, egendesignede hengsler i rustfritt materiale som har ett spor i delen som er montert på tilhengeren. Karmen legges enkelt ned i dette sporet og føres på plass. Så enkelt, så genialt.

I tillegg har karmene fått oppgradert design, og er nå utstyrt med avtagbare hjørnestolper og elegante innfelte karmlåser. Du åpner karmen ved å vippe ut det integrerte håndtaket i endebeslaget på karmen. Alle karmer kan åpnes helt uavhengig av hverandre da disse er låst mot en hjørnestolpe.

Sikring av last har aldri vært lettere

– Vi er full av begeistring for vår nye 6301NF. Vi har hatt fokus på lastsikring både internt på Tysse og ute hos våre forhandlere. Det er da ekstremt gledelig at vi nå kan lansere en tilhenger som i tillegg til stålskinner med kraftige nedfelte surrefester på sidene, nå har surreskinner foran og bak også. Dette gjør det lettere for brukeren å sikre lasten optimalt, og vi setter det viktige temaet rundt lastsikring skikkelig på dagsorden sier markedssjef i Tysse, Gisle Låstad.

Benytter du presenning eller et tilhengernett når du er ute og kjører med tilhengeren, har henger 6301NF også fått på plass en fin detalj på selve hengslet. Her er det en egen krok som strikket til presenningen eller nettet kan hektes nedom.

– Det er viktig å si at kroken på hengselet ikke er et surrefeste som skal benyttes til sikring av last, men ideell til sitt bruk – som for eksempel strikk til din presenning, presiserer Låstad.

LES OGSÅ: Sjekkliste for lastsikringDe 5 vanligste utfordringene med lastsikringHvorfor profesjonelle lastestropper alene ikke er godt nok.

Nytt utseende – samme understell

Selv om tilhengeren nå har fått nytt utseende, kan en være trygg på at understell og konstruksjon på tilhengeren er den samme som på alle andre 6301NF-tilhengere som triller på veiene i Norge allerede.

– Ja, vi har opparbeidet oss et godt rykte på at Tysse leverer kvalitet, og det ligger alltid i bunn på alt som utvikles og kjøres ut fra fabrikken vår på Osterøy. Vi har 55-årsjubileum i år, og det er med stolthet vi i jubileumsåret vårt kan lansere en skikkelig oppgradering av bestselgeren vår 6301NF, avslutter Låstad.

Se produktspesifikasjoner og pris på 6301NF her!

Priskampanje på Honda aggregat!

Fra mandag 11. til søndag 17. mars kjøres det priskampanje på Honda EU10i!

Bærbart aggregat perfekt for hytte og fritid. Moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå. Inverter og Eco throttle, ladestrøm for 12 V batterier. To like aggregater i EU-serien kan parallellkobles for dobbel effekt.

Honda EU aggregater utgjør eliten av kompakte, mobile strømaggregater. I tillegg er de også lette og ekstremt stillegående. Inverter regulering som gir strøm av meget stabil og høy kvalitet. Det fineste elektroniske utstyr kan drives av disse modellene. Kom innom butikken eller ta en titt i vår nettbutikk neste uke!

Velkommen til en hyggelig handel 🙂

VERDENS FØRSTE HUSQVARNA AUTOMOWER MED 4-HJULSTREKK

DET KAN IKKE BLI FOR BRATT

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

FØRSTEKLASSES DESIGN OG LEDDELT STYRING

Nye Husqvarna Automower® 435X AWD har en førsteklasses X-Line-design, med leddelt karosseridesign for fremragende styring og trekkraft. Den har støtfangere i gummi som beskytter gressklipperens utseende og reduserer antallet riper, LED-frontlykter som gjør den lettere å se i dårlig lys, og oransje X-Line-hjulkapsler som gjør at den skiller seg ut i ethvert nabolag.

SUVEREN SAMHANDLING

Automower® Connect-appen gjør det mulig å kontrollere og konfigurere gressklipperen fra hvor som helst i verden, og den har også GPS-tyverisikring som gjør at gressklipperen er godt beskyttet. Du kan gi enkle kommandoer ved hjelp av Alexa eller Google Home, og gressklipperen vil adlyde.

UTMERKET YTELSE I SKRÅNINGER

Husqvarnas robotgressklipper med drift på alle hjul takler selv de mest krevende plener. Den håndterer skråninger med helling på inntil 70 % (35°) og gir strålende resultater i utfordrende og kuperte gressområder.

KOMMER SNART: ENDRER SPILLEREGLENE IGJEN !

Husqvarna slipper en verdensnyhet i morgen mandag 25.02.2019. Følg med på vår hjemmeside for hele presentasjonen. En liten sniktitt under:

Husqvarna
ENDRER SPILLEREGLENE. IGJEN.

BETAL MED KLARNA

Vi har endelig fått på plass betalingsløsning levert av Klarna. Dette gir deg som kunde mulighet til å betale på ulike metoder nevnt under. Du vil kunne følge alle dine kjøp rett i Klarna Appen sammen med kjøp fra andre butikker.

Betalingsmetoder

  • Få først, betal senere (Faktura)
  • Del opp, Betal litt hver måned
  • Kort, Kreditt og debet

Har du noen spørsmål eller problemer med betalingsløsningene våre er det bare å ta kontakt.
PS: VIPPS fungerer fremdeles om dette er ønskelig.

# JULEAFTEN luke 24

God jul alle sammen! 

Desembers siste luke, # 24, inneholder premium robotklipperen 315 X fra Husqvarna til kroner 21.500,- (installering i hage inkludert i pris).

Den klipper kompliserte plener opp til 1600m2, håndterer smale passasjer og bakker opptil 40%. Som medlem av Husqvarnas premium X-line-serie, har den Automower® Connect med GPS-tyveri, GPS-assistert navigasjon og X-line design med LED-frontlykter, frontstøtfanger og spesialfargede hjulkapsler. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll: Spor, samhandle og hold deg oppdatert ved å trykke på et skjermbilde, uansett hvor du er i verden. 

*Tilbudet gjelder ut desember eller så langt lageret rekker! 

# LUKE 23

Det er LILLE JULEAFTEN og det må feires! Dagens luke, # 23, inneholder den populære elektriske snøfreseren ST 1131 E fra Stiga til kroner 940,-! 
Maskinen har en klareringsbredde på 31 cm som kaster snø opp til 4 meter med en kraftig 1100 W elektrisk motor. 

*Tilbudet varer ut desember eller så langt lageret rekker.

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig så God Jul!