Knivbytte på robotgressklipperen

Når knivene er slitte, eller når tuppen på gressstråene begynner bli hvite og ser frynsete ut under klipping, bør du bytte knivene på robotgressklipperen slik at du fortsatt får gode resultater. Du må alltid bruke originale kniver og skruer, og alltid bytte skruene samtidig som kniven når du gjør vedlikehold. Hvis ikke kan skruen bli slitt ut og kniven løsne under bruk.

Under viser Husqvarna hvordan dette gjøres på Automower.

Trinnvis veiledning for bytting av kniver på Husqvarna Automower

 1. Kontroller at hovedbryteren er slått av
 2. Bruk vernehansker.
 3. Snu Automower® opp-ned.
 4. Roter skliplaten slik at hullet kommer over skruen til kniven.
 5. Skru opp kniven. Bruk en flat skrutrekker eller stjerneskrutrekker, helst magnetisk da det gjør det enklere å fjerne skruen.
 6. Tving skliplaten og knivskiven litt fra hverandre og fjern bladet og skruen.
 7. Fjern jord med en oppvaskbørste og en myk fuktet klut.
 8. Skru på den nye kniven med en ny skrue og stram godt. Både skruen og kniven må byttes hver gang
 9. Kontroller at knivene roterer frit

VI har kniver på lager i butikk og nettbutikk

Nyhet fra Honda: EU 32i

SVÆRT KRAFTIG OG APPSTYRT: HONDA LANSERER VERDENS LETTESTE STRØMAGGREGAT I 3 kVA-KLASSEN 
Honda har lansert sitt nye EU 32i strømaggregat, med ekstremt høy ytelse i den mest brukervennlige innpakningen verden har sett til nå. Med mange nye funksjoner vil dette avanserte aggregatet dominere 3 kVA-klassen. I utviklingsprosessen har Honda hatt fokus på at EU 32i skal ha et brukervennlig grensesnitt, en merkbart lavere vekt og en motor med høy ytelse for å kunne møte kravene som stilles av både profesjonelle og private brukere. 

Verdens første høyytelsesaggregat 
Honda er først ute med å ta i bruk motorteknologi som du vanligvis finner i biler og racerbåter, i et bærbart aggregat med direkte bensininnsprøytning. Med imponerende 3200 watt og driftssikkerhet i toppklasse, kan du være trygg på at aggregatet leverer varene ved strømbrudd og under krevende oppgaver – med full kontroll via en app. Du trenger ikke engang å stanse aggregatet ved påfylling av drivstoff, dette gir deg strømforsyning helt uten avbrudd.  

Lett å bære – lett å starte 
Med en vekt på 26,5 kg er EU 32i lettere å transportere enn sin forgjenger EU 30i, som måtte transporteres på hjul. EU 32i er lett å bære med seg og bruke der du trenger det. Aggregatet har en veldig enkel startprosedyre, med bare to trinn.  

Råsterkt og effektivt 
Honda har bevist at selv motorer med høy ytelse kan ha svært lave utslippsverdier, langt under EU-forskriftene. EU 32i har Eco-bryter for økonomisk drift, som justerer motorturtallet automatisk etter belastning og nødvendig mengde kraft. Dette er markedets første aggregat i sin klasse som er utstyrt med direkte bensininnsprøytning. Dette reduserer drivstofforbruket og minimerer utslippene.

Smart utformet brukergrensesnitt 
Frontpanelet til EU 32i-aggregatet er designet for enkel bruk, der hver funksjon er lett tilgjengelig og synlig. 

Unikt Honda-design 
EU 32i er et aggregat som virkelig skiller seg ut, der man har jobbet like grundig med eksteriøret som med motoren på innsiden. Aggregatet følger den samme moderne designstilen som går igjen i Honda-sortimentet, med et moderne og ikonisk utseende.

Intuitiv kontroll via app 
Aggregatet kan styres med en egen app for iOS eller Android, som bruker Bluetooth-tilkobling for å sende viktige serviceopplysninger og vedlikeholdsvarsler til brukeren. Du kan sjekke utgangseffekt, drivstoffnivå og stoppe aggregatet ved behov. Dette smarte aggregatet gir deg også driftsvarsler og lar deg kontakte forhandleren din direkte via appen hvis du har behov for hjelp. Med muligheten for å veksle mellom flere aggregater kan du navngi hvert enkelt som er koblet til appen, og overvåke flere aggregater samtidig. 

Fra campingplasser til anleggsområder 
Dette kraftige, lette aggregatet gir profesjonelle fotografer, anleggsarbeidere og eventarrangører tilgang til en strømkilde med høy ytelse som de kan transportere selv og styre sømløst fra en app. Aggregatet er også ideelt for forbrukere som er ute etter stabil, langvarig strømforsyning til hytta eller campingvognen, eller en svært pålitelig strømkilde i tilfelle en naturkatastrofe eller gjentatte strømbrudd. Dette aggregatet er utviklet med utgangspunkt i hverdagslivets behov – akkurat som alle andre industriprodukter fra Honda.

Kommer for salg i løpet av 2022.

Kontakt oss for mer informasjon 🙂

ÅPNINGSTIDER I JULEN

Kjære alle sammen,

Vi takker for all støtte i året som har gått og ønsker dere en God Jul og et Godt Nytt År!

Vi har redusert åpningstider i romjulen:

 • 24/12 STENGT
 • 27/12: 10:00-15:00
 • 28/12: 10:00-15:00
 • 29/12: 10:00-15:00
 • 30/12: 10:00-15:00
 • 31/12 STENGT

Vennlig hilsen alle oss i Moss Hagemaskinservice 🙂

Julekalender 2021: Siste Luke!

I luke 23. har vi Ariens Snøfreser Compact 24LET til 19.999,- (førpris 21.999,-)!

 • Ariens Compact24LET er en beltesnøfreser med 61 cm fresebredde. Stabil og stødig, liten og lett å kjøre.
 • Kan justere høyden på freserhuset slik at den ikke skraper underlaget, meget gunstig på grus og singel.
 • En snøfres med 220V starter og frontlys.
 • Ariens AX 208 motor.
 • 5,5″ brede belter, gir god fremkomlighet og stødig gange.


Høydejustering av freser hus. Konstruert for ulendt terreng som fjell, åser, bratte eller glatte innkjørsler og områder der snøen må fjernes fra torv eller grus. Enkel høydejustering ved løfting og senking. Sett den akkurat der du ønsker det. Velg en av tre høydeinnstillinger for å løfte freserhuset over gress, grus eller senke den for å grave i hardpakket snø eller is.
Beltedrift gjør at snøfreseren går stødigere og tar seg bedre fram på vanskelig underlag. Du kan enten legge press på freserhuset og skrape helt ned til underlaget eller du kan velge å heve det noe for å la det ligge igjen en tynn såle av snø. Takler tøft terreng – bratte bakker, glatte veier og tung snø – lett og effektivt. *beskrivelse fra Ariens.no

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desembermåned.

GOD JUL TIL DERE ALLE 🙂

Julekalender 2021: Luke 22.

I dagens nest-siste luke har vi en slagskrutrekker med batteri fra Makita, modellen DTD153TB til kroner 1.999,- (førpris kroner 2.500,-)!

 • børsteløs motor
 • høyt turtall
 • 1/4″ bitsfeste
 • 1stk 5.0Ah batteri
 • maks moment er 170Nm
 • Kompakt, enkel og robust slagskrutrekker

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, eller ut desembermåned. OBS; SISTE LUKE I MORGEN!

GOD JUL FRA OSS!

Julekalender 2021: Luke 20.

I dagens Luke 20 har vi bestselgeren fra Honda, strømaggregatet EU10i til kr. 11.999,- (veil. kr. 13.999,-)!

Bærbart aggregat perfekt for hytte og fritid. Moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå. Inverter og Eco throttle, ladestrøm for 12 V batterier. To like aggregater i EU-serien kan parallellkobles for dobbel effekt.

Honda EU aggregater utgjør eliten av kompakte, mobile strømaggregater. I tillegg er de også lette og ekstremt stillegående. Inverter regulering som gir strøm av meget stabil og høy kvalitet. Det fineste elektroniske utstyr kan drives av disse modellene. 

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desember. 

GOD JUL FRA OSS!

Julekalender 2021: Luke 18.

I dagens luke har vi løvblåser/suger UB0801 fra MAKITA til kr. 1.300,- (veil. 1.999,-).

Kraftig elektrisk løvblåser, 1650 Watt og 2 hastigheter. Godt egnet for mellomstore hager. Ergonomisk og soft håndtak med komfortabelt dobbelt grip. Maskinen kan også brukes til å støvsuge og samle opp løv. To-trinns modus med roligere drift tilgjengelig.

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desembermåned.

GOD JUL FRA OSS!

Julekalender 2021: Luke 17.

I dagens julekalender har vi Stihl Motorsag MS 181 C-BE, en motorsag perfekt for hjem og fritid, til kr. 3790,- (veil. kr. 4490,-). 

STIHL motorsag med svært lave vibrasjoner og utrolig høy komfort. Utstyrt med blant annet langtids luftfiltersystem med forfiltrering, hurtigstramming av kjedet (B) og Easy2Start (E). Ideell til kapping av fyringsved, bygningsarbeid og felling av små trær. Barkstøtte av metall for enkel og sikker føring av sagen i snittet. *tekst fra stihl.no

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desember. 

GOD JUL FRA OSS!

Julekalender 2021: Luke 16.

 Bak luke 16. har vi støvsugeren NT22/1 fra Kärcher til kroner 1999,- (veil. kr. 3599,-)! 

Kärcher NT 22/1 Ap er en effektiv og pålitelig våtstøvsuger som er ekstremt allsidig, lett av vekt og svært enkel å betjene. Den er en liten byggstøvsuger velegnet for lette til middels tunge rengjøringsarbeider innenfor mange profesjonelle bruksområder. Den håndter støv, grovsmuss og væsker uten problemer takket være semiautomatisk filterrens og et fuktbestandig PES-patronfilter. Sugeinntaket er plassert i toppen av maskinen, og gjør det mulig å utnytte beholdervolumet maksimalt. De svært kompakte målene og den lave vekten sikrer praktisk og problemfri transport av maskinen. *tekst fra kaercher.com/no

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desember. 

GOD JUL!

Julekalender 2021: Luke 15.

I Luke 15. har vi en batteridrevet håndsag fra Stihl, GTA26, til kr. 1.890,- 🙂

*Dette er en batteridrevet grensag med mange bruksområder. Godt egnet til beskjæring av trær og busker, oppkutting av hageavfall og bearbeiding av tre.

GTA 26 er utstyrt med 1/4″ PM3-sagkjede som gir høy skjæreeffekt og mye kraft i kappingen og sklisikkert betjeningshåndtak for optimal ergonomi. Kjedet byttes uten bruk av verktøy. Et fleksibelt beskyttelsesdeksel gjør arbeidet sikkert.

Ladeindikatorvisning gjør det enkelt å følge med på når det er på tide å lade batteriet. Leveres med Multioil Bio (50 ml), transportveske i svart/oransje med maljer for veggmontering, AS 2 batteri og AL 1 lader. *Tekst fra stihl.no

GOD JUL! 😀

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desembermåned.