Kampanje på Automower 430X

Prisen på testvinneren Husqvarna Automower 430X kuttes fra veiledende pris (kr 34.999,-) til fantastiske kr 29.990,- under lansering av ny kampanje ! Løp og kjøp, dette er vinneren av «Beste Premiumvalg Best-i-Test 2022» fra https://www.best-i-test.nu/robotgressklipper#p-husqvarna-automower-430x.

Avansert modell i full størrelse fra X-line-serien til verdens ledende aktør innen robotgressklipping. Den er smart nok til å takle utfordringene i store og komplekse plener – som mange smale passasjer, hindringer, røft terreng og hellinger på inntil 45 %. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower® Connect, gjør den til den intelligente måten å holde plenen din grønn, sunn og perfekt klippet på. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
*tekst fra Husqvarna.no

Kontakt oss ved spørsmål eller velkommen til butikken!

Kampanje på ATV!

Det kjøres kampanjepriser på utvalgte ATV-modeller ut mai.

Hisun: HS550 ATV og HS590 UTV, samt Argo-modellene Xplorer XR500 og XR700.

Velkommen innom butikk for en hyggelig handel! 🙂

Terrengkjøretøy for enhver anledning

I butikken har vi et stort utvalg av førsteklasses terrengkjøretøy. Er du ute etter en ATV for profesjonelt bruk, bruk på gården, pendling til jobb eller en ATV for barn og ungdom?

Hisun HS550 kr 77.900,- (før kr 84.900,-)

Du er hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat og ta en titt på utvalget av flotte og varierte terrengkjøretøy for enhver anledning, fra profesjonelt bruk til fritidskjøring.

Hisun HS550 kr 77.900,- (før kr 84.900,-)

Xplorer XC 90 til kr 36.900,-

Argo Xplorer XR 700 LE til kr 129.900,- (før kr 134.900,-)

Kom innom butikken for en hyggelig prat og mer informasjon!

Leasing av Husqvarna robotgressklipper

Vi i Moss Hagemaskinservice introduserer Lease Plus, dette er et alt-i-ett-tilbud som fjerner normale oppstartskostnader knyttet til kjøp av en Husqvarna Automover.

Hvordan fungerer det?

Vi tar fullt ansvar for installering, vinterlagring og service på produktet i en tre- eller femårsperiode. Vi gjør dette for å holde produktet i god og effektiv stand, slik at du kan fokusere på viktigere ting (redigert tekstutdrag fra Husqvarna.com).

 • Velg en Automover-modell som passer ditt behov (vi rådfører gjerne, spør oss om hjelp!)
 • Bestill en installasjonsdato som passer for deg: vi legger begrensningskabelen, plasserer ladestasjonen(e) og gjør eventuelle justeringer av programvaren for trygg og optimal ytelse
 • Få regelmessig servicevarsler og påminnelse om vinterlagring
 • Lever tilbake klipperen, eller få ny lease

Lease Plus kan velges i 36 eller 60 måneder, fra kr. 449,- Per måned.
Kom innom butikken eller ring oss for mer informasjon!

God Påske

Vi på Moss Hagemaskinservice AS ønsker alle en fin påske!

Vår butikk holder åpent som normalt i morgen lørdag (10.00-14.00)

Nytt år, nye produkter – ATV/UTV/XTV

Vi starter året med å ønske Argo og Hisun velkommen til vårt sotement.

Argo

Med drift på seks eller åtte hjul leverer Argo ytelser langt utover det man vanligvis forventer av terrenggående kjøretøy.

Fremkommeligheten blir betegnet som ekstrem av både proffbrukere og privatbrukere over hele verden.

Og minst like viktig: Argo-kjøretøyene er med sine mange hjul og smarte beltemuligheter skånsom mot miljøet. Under bløte og vanskelige forhold flyter den oppå terrenget og etterlater seg mindre spor enn andre alternativer.

Argo XTV (Extreme Terrain Vehicles) benyttes av både profesjonelle og private aktører med spesielle transportbehov i terrenget. Argo har stor kapasitet for transport av mennesker og utstyr. Det er er ikke uten grunn at den er et svært attraktivt hjelpemiddel i forbindelse med redningsoppdrag over hele verden både når personell, utstyr og skadede skal transporteres. Med henholdsvis seks og åtte hjul øker også komfortene for både fører og passasjerer. Den brede akselavstanden og de mange hjulene gir dessuten ekstrem god bakkekontakt og øker dermed sikkerheten.

I Norge benyttes Argo av blant annet Røde Kors, Bane NOR og sivilforsvaret. Øvrige brukere er brann- og redning, linje- og kraftselskaper, jakt og fiske, tunneldrift, bygg og anlegg, ski- og alpinanlegg samt hyttetransport og turistforeninger.

Hisun

Hisun er Norges raskest voksende ATV/UTV-merke i 2021! Med 25 års erfaring gir dette deg som kunde trygghet – dette er produkter man kan stole på! Vi tilbyr Hisunprodukter i flere forskjellige brukskategorier og prisklasser. Vi har flere UTVer med eldrift. Og Sector E1 har i tillegg kr 25.000,- i ENOVA-støtte. Vi er sikker på at du finner det rette kjøretøyet for akkurat deg!

Utvalg av noen av produktene

Guide til valg av riktig snøfreser

En snøfreser kan gjøre jobben tryggere og mer effektiv. Hvis du ønsker å investere i en snøfreser, har vi noen kjekke tips til hva du bør vurdere før innkjøp.

Demonstrering i dyp snø.
 • Elektrisk start
 • Bensinmotor
 • Styreclutcher
 • Hydrostatdrift
 • Hjul eller belte
 • Arbeidslys
 • Hendel for høyderegulering av innmaterskruen
 • Fjernstyrt utkasterrør
 • Tagget og vigget innmaterskrue, med autostopp

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om modeller og merker vi fører i butikk.

Hilsen alle oss i Moss Hagemaskinservice 🙂

Julekalender 2022: Luke 23 OG 24!

Julekalenderen 2022 avsluttes med noe stort: Husqvarna Automower 315 Mark II ferdig installert til kroner 22.000,- (veil. kr. 29.000,-).

Avansert 4-hjuls robotklipper for større og mer komplekse gressområder. Passer for mellomstore områder på opptil 1500 m² og kan også håndtere skråninger med en stigning på 40%. Smart teknologi tilpasser mengden klipping til gresens vekst, spotklipping på enkelte områder med høyt gress og klipperen kan lett styres gjennom smale passasjer. Det intuitive menysystemet på en stor og brukervennlige skjerm tillater personlige innstillinger for når du vil at maskinen skal klippe. Snapdeksler i forskjellige farger er tilgjengelig som tilleggsutstyr

 • Kapasitet arbeidsområde: 1500 m² ± 20 %
 • Maksimal helling innenfor arbeidsområdet: 40 %
 • Søkesystem: Trippelsøk
 • Lydnivå: 60 dB(A)
 • Typisk ladetid: 60 min

Instalasjonssett er inkludert i denne luken! Tilbudet gjelder ut desember eller så langt lageret rekker i 2022. 

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt år! 

Julekalenderen 2022: Luke 22

Bak Luke 22 har vi motorsagen 550 XPG fra Husqvarna til kr. 9.490,- (veil. kr. 11.090,-). 

*Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.

tekst fra https://www.husqvarna.com/no/motorsager/550xp-g-mark-ii/

Tilbudet gjelder ut desember eller så langt lageret rekker. GOD JUL TIL DERE ALLE SAMMEN!

Julekalenderen 2022: Luke 21

Her har vi Nilfisk-Alto AERO 26 til kroner 1.500 (veil.2.899,-). Dette er en kompakt og enkel støvsuger å bruke – det ideelle valget for mindre rengjøringsjobber i verksteder eller hos kunder. Det er en lett og robust maskin for arbeidere innen industri, bil og bygg og anlegg. Den har ergonomisk design, halvautomatisk filterrengjøring og praktisk oppbevaring.

Vaskbart PET-fleecefilter med minimum 99,9 % filtreringseffektivitet

MultiFit tilbehørssystem for ultimat fleksibilitet

Praktisk tilbehør/kabeloppbevaring og verktøyoppbevaring

Avtrekksluftblåsefunksjon

Fleksibel gummistropp for oppbevaring av slanger

Valgfri kabelopprullingsmodell

Tilbudet gjelder ut desember eller så langt lageret rekker. GOD JUL!