TYSSE-kampanje: Kjøp varehenger 6301NFH og få med utstyrspakke verdt 7.000,-

Det er oppstart av kampanje på Tysse-modellen 6301NFH, med LED-lys og aluminiumsfelger, fra tirsdag 2. april og er gjeldende fram til 31. mai. 

Dette er en bestselger fra Tysse, kjent som trygg og robust henger med LED-lys og aluminiumsfelger inkludert. Utstyrspakken har en totalverdi på 7.000,- som er inkludert i prisen på tilhengeren i kampanjeperioden.

Passende størrelse: Med en lengde på 250 cm passer den perfekt til vanlige byggplater på 240 cm.

Praktisk og håndterbar: Tilhengeren tilbyr god plass samtidig som den er enkel å manøvrere, selv under rygging.

Høy nyttelast: Den har imponerende nyttelast-kapasitet og er ideell for allsidig bruk.

Ta kontakt eller besøk oss i butikk for mer informasjon!

Vennlig hilsen
Teamet i Moss Hagemaskinservice 🙂

God Påske til dere alle!

Påskekyllinger

Vi holder stengt alle dagene i påsken, utenom selveste påskeaften. Da ønsker vi dere velkommen innom fra klokken 10-14:00. Vi er tilbake med normale åpningstider fra og med tirsdag 02. april.

Ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig så fin påske 🙂

Hilsen teamet i Moss Hagemaskinservice!

Det som virkelig betyr noe

Da er vi i gang med kampanje for Husqvarnas profesjonelle batterløsninger, perfekt for landskapsarbeidere og kommuner.

Husqvarnas batteriløsninger er utviklet for hardt arbeid, men også for fri bevegelse og en bedre arbeidsdag. Det handler om hva som virkelig betyr noe, for deg.

Det omfattende Husqvarna BLi-X 36V-batterisystemet inkluderer vår 500-serie med batteridrevne maskiner, batterier og ladere. Serien leverer all den kraften og effektiviteten du trenger for krevende, profesjonelt arbeid i grøntområder eller trepleiearbeid. Lavt støynivå, null CO2-utslipp under drift, ingen avgasser – og utmerkede resultater.*

Husqvarna BLi-X 36V-batterisystem er et ideelt valg for enhver bedrift. Siden batteriene passer til alle maskiner, er det enkelt å skalere opp maskinparken hvis bedriften vokser. Maskinene er robuste, pålitelige og gir rikelig kraft og ytelse for å takle de tøffeste oppgavene. Takket være lave støy- og vibrasjonsnivåer, og fraværet av eksos, er de snille både med brukeren og miljøet.* (*tekst-utdrag Husqvarna.com.no)

Ta turen innom vår butikk for en titt eller hyggelig prat 🙂

Kampanje på Husqvarnas batteriløsninger, som er utviklet for hardt arbeid, men også for fri bevegelse og en bedre arbeidsdag. Det handler om hva som virkelig betyr noe, for deg. Les mer på vår nettside eller bes

Kampanje på Honda Strømaggregat

Fram til og med 24/03/2024 kjøres det kampanjepriser på de mest populære strømaggregatene fra Honda.

Kontakt oss for mer informasjon eller besøk oss i butikken i Varnaveien.

Viktig informasjon: Kontakt oss via e-post

Hei alle,

På grunn av det kraftige snøværet har vi opplevd en betydelig økning i etterspørselen etter snøfresere. Vær oppmerksom på at vårt lager er begrenset, og vi oppfordrer derfor til å besøke butikken personlig dersom dere ønsker å kjøpe. Vi har for øyeblikket begrensede muligheter for å håndtere telefonsamtaler og respondere på henvendelser via sosiale medier.

Vi er svært takknemlige for deres forståelse og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. For henvendelser, vennligst send en e-post til [email protected], og vi vil svare så snart som mulig etter hvert som vi har kapasitet.

Takk for tålmodigheten og beklager eventuelle ulemper på forhånd.

Hilsen teamet i Moss Hagemaskinservice 🙂

Kampanje på Automower 430X

Prisen på testvinneren Husqvarna Automower 430X kuttes fra veiledende pris (kr 34.999,-) til fantastiske kr 29.990,- under lansering av ny kampanje ! Løp og kjøp, dette er vinneren av «Beste Premiumvalg Best-i-Test 2022» fra https://www.best-i-test.nu/robotgressklipper#p-husqvarna-automower-430x.

Avansert modell i full størrelse fra X-line-serien til verdens ledende aktør innen robotgressklipping. Den er smart nok til å takle utfordringene i store og komplekse plener – som mange smale passasjer, hindringer, røft terreng og hellinger på inntil 45 %. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower® Connect, gjør den til den intelligente måten å holde plenen din grønn, sunn og perfekt klippet på. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
*tekst fra Husqvarna.no

Kontakt oss ved spørsmål eller velkommen til butikken!

Kampanje på ATV!

Det kjøres kampanjepriser på utvalgte ATV-modeller ut mai.

Hisun: HS550 ATV og HS590 UTV, samt Argo-modellene Xplorer XR500 og XR700.

Velkommen innom butikk for en hyggelig handel! 🙂

Terrengkjøretøy for enhver anledning

I butikken har vi et stort utvalg av førsteklasses terrengkjøretøy. Er du ute etter en ATV for profesjonelt bruk, bruk på gården, pendling til jobb eller en ATV for barn og ungdom?

Hisun HS550 kr 77.900,- (før kr 84.900,-)

Du er hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat og ta en titt på utvalget av flotte og varierte terrengkjøretøy for enhver anledning, fra profesjonelt bruk til fritidskjøring.

Hisun HS550 kr 77.900,- (før kr 84.900,-)

Xplorer XC 90 til kr 36.900,-

Argo Xplorer XR 700 LE til kr 129.900,- (før kr 134.900,-)

Kom innom butikken for en hyggelig prat og mer informasjon!

Leasing av Husqvarna robotgressklipper

Vi i Moss Hagemaskinservice introduserer Lease Plus, dette er et alt-i-ett-tilbud som fjerner normale oppstartskostnader knyttet til kjøp av en Husqvarna Automover.

Hvordan fungerer det?

Vi tar fullt ansvar for installering, vinterlagring og service på produktet i en tre- eller femårsperiode. Vi gjør dette for å holde produktet i god og effektiv stand, slik at du kan fokusere på viktigere ting (redigert tekstutdrag fra Husqvarna.com).

  • Velg en Automover-modell som passer ditt behov (vi rådfører gjerne, spør oss om hjelp!)
  • Bestill en installasjonsdato som passer for deg: vi legger begrensningskabelen, plasserer ladestasjonen(e) og gjør eventuelle justeringer av programvaren for trygg og optimal ytelse
  • Få regelmessig servicevarsler og påminnelse om vinterlagring
  • Lever tilbake klipperen, eller få ny lease

Lease Plus kan velges i 36 eller 60 måneder, fra kr. 449,- Per måned.
Kom innom butikken eller ring oss for mer informasjon!

God Påske

Vi på Moss Hagemaskinservice AS ønsker alle en fin påske!

Vår butikk holder åpent som normalt i morgen lørdag (10.00-14.00)