Gode tilbud i påsken

Vi har litt påskegodt for deg som ønsker stelle i hagen. Denne påsken kjører vi på med tilbud på nesten alt: trimmere, motorsager, hekkesakser, hageutstyr og diverse høytrykkspylere!  

Følg med her på hjemmesiden vår. Vi kommer til å legge ut noen av godsakene og holde dere oppdatert.

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål.

Vi ønsker alle våre kunder og forhandlere en trygg og fin påske.

En liten smakebit av hva Makita har å by på!

Hygenisk rengjøring med damp

Den kompakte og robuste damprenseren SG 474 gir enestående kraft og har sertifiserte desinfiserings-egenskaper. Denne maskinen fjerner faktisk 99.999% bakterier uten bruk av kjemikalier. 4-bar damptrykk gir optimal rengjøringseffekt. Med 2-tanksystem kan maskinen fylles når som helst og gir både hurtig oppvarming og kontinuerlig drift. Dette er en meget brukervennlig og allsidig maskin som rengjør uten bruk av kjemikalier.


UTSTYR
Dampslange med håndtak
2 damprør
Gulvmunnstykke
Håndmunnstykke
Svart rundbørste
Møbelmunnstykke med børste
Kraftdyse
Detaljmunnstykke

Kontakt oss for mer informasjon eller shop her på vår hjemmeside!

Vi holder åpent!

Kjære kunde,

Vi holder åpent som normalt.

Dersom du har verkstedtime eller komme innom vår butikk skal du være trygg på at vi tar forhåndsregler for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, blant annet:

 • Vi gjennomfører hyppig renhold av hyppig brukte berøringsflater.
 • Vi unngår å håndhilsning.
 • Og ellers følger vi anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Skulle du fortsatt være engstelig for å besøke oss er det bare å ta kontakt så finner vi en løsning.

Velkommen!

Hilsen alle oss hos Moss Hagemaskinservice AS

SAG RASKERE. SAG LENGER. SAG BEDRE.

VI PRESENTERER NYE HUSQVARNA 550 XP® MARK II OG 545 MARK II

SAG RASKERE

Den nye Mark II-generasjonen av 550 XP® gir kraft og ytelse over all forventning. 550 XP® Mark II har større* skjærekapasitet sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter. Dette gir en betydelig økning av den totale effektiviteten. Du får rett og slett mer gjort på kortere tid.

SAG LENGER

Mark II-sagene på 50 cc er utviklet for lange arbeidsøkter, uansett forhold. Den nye profesjonelle luftfilterdesignen , den sterkt forbedrede Air Injection™-teknologien og en ny versjon av AutoTune™-kontoen gir pålitelig driftstid.

SAG BEDRE

Hos Husqvarna er brukersentrert design i selskapets DNA. På nye 545 Mark II og 550 XP® Mark II blir dette åpenbart når du ser de svært velbalanserte sagkroppene med lav gyroskopisk kraft som gir enestående manøvrerbarhet og håndtering.

Inspirert av fremtiden, drevet av fortiden

Nye Husqvarna 550 XP® Mark II og 545 Mark II er motorsager som er forbedret på alle måter. Dette betyr enestående skjærekapasitet med akselerasjon og moment som leverer i ethvert miljø. Vi har også økt komforten og gitt deg bedre kontroll over motorsagen. Disse kompakte og slitesterke motorsagene er enkle å starte og holder det gående så lenge du har behov for det.

Sagene er optimalisert for felling, kvisting og krysskapping og gjør at du kan få det beste ut av ferdighetene dine og erfaringen din. Profesjonell skogbruk ytelse, skreddersydd for deg og dine behov. En ny vei til det perfekte skår, for en ny generasjon med motorsager.  

God Jul!

Vi ønsker alle våre kunder og forhandlere en riktig så God Jul og et Godt Nytt År!

Tusen takk for et godt samarbeid i 2019, vi gleder oss til fortsettelsen.

Vennlig hilsen teamet bak

Moss Hagemaskinservice AS

Vi starter tidlig: Luke 23. OG Luke 24.

Det er herved Lille Juleaften og vi føler oss ekstra snille! Vi slår til og «åpner» både Luke 23. og Luke 24. i dag!

Luke 23.: Kärcher Vindusvasker WV70

For optimal rengjøring av vinduer og glassflater. Et sett med batteridreven vannsuger, spray- flaske, mikrofiberklut og rengjøringsmiddel. Er enkel å håndtere, og gir et stripefritt resultat.

Før: kr. 990,- NÅ kr. 490,-

For et stripefritt resultat

Luke 24.: Husqvarna Automower 420 ferdig lagt/installert

Godt utstyrt robottklipper for effektiv klipping av utfordrende gressområder, kan nå fås ferdig installert/lagt til utrolige kr. 22.000,- (veil. kr. 30.000,-)!

Passer for større områder på opptil 2200 m² og kan håndtere bratte bakker med en helling på så mye som 45%. Smart teknologi tilpasser mengden klipping til gressets vekst, spotklipping på områder med høyt gress og styrer klipperen enkelt gjennom smale passasjer. Den intuitive menyen på den store, brukervennlige skjermen tillater personlige innstillinger for når du vil at maskinen skal klippe. Polar hvit farge er tilgjengelig som et alternativ. 

 • Kapasitet arbeidsområde 2200 m²
 • Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 24 °
 • Søkesystem Fire søkesystemer 
 • Lydnivå 57 dB(A)
IKKE GLEM: endrede åpningstider.

Luke 21.: NILFISK

I dagens luke senker vi prisen på NILFISK våt-/tørrsuger AERO 26 fra veil. kr. 2899,- til knallprisen kr. 1500,-!

Dette er en kraftig og lett maskin med filterrengjøringtsystem og ergonomisk design, perfekt for håndverkere. Lett og enkel og bruke, dette er det ideelle valg til mindre rengjøringsopgaver på verkstedet eller ute hos kunden. 

 • Semiautomatisk Push&Clean filterrengjøringssystem
 • Vaskbart PET-fleece filterelement med filtreringsevne på minimum 99,9 %
 • Blåsefunksjon
 • Gummistropp for slangeoppbevaring
 • Automatisk kabelinntrekk (AERO 26-01 PC X)
 • Regulering av motorhastighet på L model
 • Rustfri stålbeholder på INOX modell
 • Praktiske tilbehør og kabelholdere samt plass til verktøy
 • MultiFit tilbehørssytem gir optimal fleksibilitet

GOD JUL FRA OSS

Luke 20.: Ferdig lagt Automower 440

I luke 20. klinker vi til og tilbyr ferdig lagt/installert Husqvarna Automower 440 til kr. 31.000,- (veil. kr. 41.000,-)!

Husqvarna AUTOMOWER® 440 er en robust og svært pålitelig robotgressklipper for hager og plener på opptil 4000 m2. Den er stillegående og navigerer automatisk gjennom komplekse områder, smale passasjer, tøft terreng og skråninger på opptil 45 %.

Værtimeren justerer klippingen slik at den passer til gressveksten, mens punktklipping takler områder med høyere gress. Med to guidekabler og fire forskjellige måter å finne veien tilbake til ladestasjonen på, får du en grønn og perfekt klippet pen, nesten uten at du trenger å gjøre noe.

 • Kapasitet arbeidsområde 4000 m²
 • Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 24 °
 • Søkesystem Pentasearch
 • Lydnivå 56 dB(A)

Luke 19.: Husqvarna Automower 105

Dagens luke inneholder Husqvarna Automower 105! Denne populære robotklipperen kan nå fås til kr. 7990,- (veil. kr. 8999,-)

Kompakt robotgressklipper med tre hjul for effektiv klipping av mer åpne plenarealer. Egnet for mindre plener på opptil 600 m², og kan også håndtere skråninger med en helling på 25 %. Den er lett å bruke og har mulighet for personlige innstillinger. Polarhvit farge er et tilgjengelig alternativ. Installasjonsett finnes som tilbehør.

 • Kapasitet arbeidsområde 600 m²
 • Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 14 °
 • Søkesystem Singelsøk
 • Lydnivå 58 dB(A)

Luke 18.: Feiemaskin

I dagens luke kjører vi knallpris på Foma IPC Feiemaskin 510M, kun kr. 4500,- (veil. kr.8990,-).

510 M er en profesjonell, kraftig feiemaskin for utendørs bruk. Avfallsbeholderen er laget i polyester og er derved rustfri. Enkel justering av side- og senterbørste for best effekt på alle underlag.

Maskinen feier helt inntil kanter, og kommer enkelt gjennom smale dører. Maskinen passer godt for feiing av lagergulv, bensinstasjoner, fortau, parkeringshus, husdyrrom m.m. 510 M er vedlikeholdsfri.

GOD JUL!