Julekalender 2021: Luke 2.

I dagens luke har vi et snøbrett fra Garant som fra og med i dag fås til 350,- kroner (veil. 699,-)!

Dette er et meget solid redskap som aldri skuffer, med ergonomisk stålhåndtak som gjør det lett å flytte tunge mengder med snø. En flott gave til mor og far, samt et meget kjekt snøbrett til både hus og hytte.

GOD JUL FRA OSS!

*Tilbudet gjelder så langt lageret rekker eller ut desember-måned 2021.

JULEKALENDER 2021: Første Luke

Kaercher sc3

I tradisjon tro: velkommen til Moss Hagemaskinservice sin Julekalender for året 2021. Vi starter kalenderen med et spesialtilbud på en bestselger fra Kärcher: SC 3 EasyFix til kr. 1790,- (veil. 2790,-)!

Denne dampvaskeren er ekstremt effektiv i rengjøring av speil, gulv, vinduer, servant med mer UTEN bruk av rengjøringsmidler. Maskinen har i tillegg kun 30 sekunder oppvarmingstid, som gjør den til den raskeste og mest effektive dampvaskeren noensinne. 

Ideell for bruk på mange ulike harde overflater og dreper 99.99 % av husholdningsbakterier. 

  • Barnesikring på damppistol
  • Gulvklut og trekk til håndmunnstykket er i mikrofiber av høy kvalitet 
  • Regulering av dampmengde på håndtak 
  • Multifunksjonelt tilbehør

GOD JUL FRA ALLE OSS I MOSS HAGEMASKINSERVICE

*Tilbudet varer så langt lageret rekker, eller ut desember.

Vask bilen med proff høytrykksvasker

Vask bilen eller andre ting som en proff, med maskinene under gjøres jobben enkelt og effektivt. Høytrykksvaskere i denne klassen er kompakte og kraftige, har lav egenvekt, og rengjør gårdsplass og verksted raskt og effektivt. De skiller seg ut med trykk, vannmengde og tidsbruk. Med rett tilbehør blir det er drøm å bruke. Se maskinene og utstyret under.

Spar tid og krefter med EASY!Force høytrykkspistol og EASY!Lock hurtigkobling.

EASY!Force høytrykkspistol gjør det mulig å arbeide uanstrengt! EASY!Lock hurtigkobling er holdbar, robust og fem ganger raskere enn skrukobling.

Mobilitet

Integrert bærehåndtak foran på maskinen gjør den enkel og praktisk å flytte. Skyvehåndtaket kan trekkes tilbake ved å trykke på en knapp. Kompakt konstruksjon.

Fleksibilitet

Høytrykksvaskeren har fleksibel arbeidsposisjon, og kan benyttes både stående og liggende. Store hjul for lettere transport. For å sikre god stabilitet under bruk vil ikke hjulene gå rundt når maskinen er plassert horisontalt. Eget feste for pistol og lanse når maskinen ikke er i bruk.

KOMPAKTE KALDTVANNSVASKERE

Utstyr

Husqvarna med 2 nye roboter

Husqvarna har for sesongen 2021 presentert 2 nye roboter i familien, 405X og 415X. Vi har begge på lager i butikken om du ønsker å se de eller få mer informasjon. Vi kan også sende robotene til adresser i hele Norge. Bli bedre kjent med de under.

HUSQVARNA AUTOMOWER 405X

Husqvarna Automower® 405X er en pålitelig og høytytende modell i X-line-serien, som passer for mindre gressplener. Med funksjoner som systematisk passasjeklipping for perfekt klippede smale passasjer, klipper den vanskelige gressplener på opptil 600 m2, og den håndterer enkelt skråninger med en helling på opptil 40 %. Bekymringsløs betjening takket være elektrisk klippehøydejustering, funksjon for målhøyde, frostbeskyttelse og værtimer. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er klipperen utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing og GPS-assistert navigasjon slik at du alltid har kontroll på produktet ditt, og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Også utstyrt med FOTA (automatiske fastvareoppdateringer over luften).

HUSQVARNA AUTOMOWER 415X

Husqvarna Automower® 415X er en pålitelig og høytytende modell i X-line-serien, som passer for mellomstore gressplener. Med funksjoner som systematisk passasjeklipping for perfekt klippede smale passasjer, klipper den vanskelige gressplener på opptil 1500 m2, og den håndterer enkelt skråninger med en helling på opptil 40 %. Bekymringsløs betjening takket være elektrisk klippehøydejustering, funksjon for målhøyde, frostbeskyttelse og værtimer. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er klipperen utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing og GPS-assistert navigasjon slik at du alltid har kontroll på produktet ditt, og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Også utstyrt med FOTA (automatiske fastvareoppdateringer over luften).

Egenskaper for de begge

Automower Connect

Automower® Connect gir deg full kontroll av klipperen i din smart telefon. Du kan sende start, stopp og parker-beskjed, sjekke status og justere innstillinger,
og eventuelt motta alarm og sporing om klipperen skulle bli stjålet – uansett hvor du er.

GPS-assistert navigasjon

Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.

Systematisk klipping i passasjer

For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

Stolt sponsor av Moss Fotballklubb

Tirsdag 9. februar 2021 ble Moss Hagemaskinservice et nytt medlem av sponsorfamilien til Moss Fotballklubb.

«Vi håper flere gjør som oss. Bli med og støtt den ærverdige gamle klubben som Moss Fotballklubb er»

– Lars Erik Westby, Peder Solheim, Tommy Bøhm og Jozsef Bøhm

HEIA MOSS!

Pakketilbud Husqvarna

Pakketilbud

Få et par Functional hansker og Kombikanne med på kjøpet ved kjøp av en Husqvarna 445 II e-series.
Verdi kr. 878,-

PAKKEPRIS: KR. 5.899,-

  • En sterk allroundsag for deg som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag
  • Utstyrt med SmartStart og bensinpumpe for enkel startopplevelse
  • X-TORQ® motor for lavere drivstofforbruk og redusert utslippsnivå

Gyldig t.o.m 31. mars 2021

Få tilbehør med på kjøpet

Kjøp verktøybelte Flexi for felling og få med løftekrok, løftesaks, målebånd og to fellekiler (valgfri størrelse) på kjøpet.
Verdi fra kr. 1.865,-

PAKKEPRIS KR. 2.499,-

  • Fleksibelt og ergonomisk
  • Justerbar beltespenne spesielt utviklet for  skogsarbeid
  • Intuitiv og lett å tilpasse

Gyldig t.o.m 31. mars 2021

Innbyttekampanje

Lever inn din gamle fungerende motorsag og få 1.500,- rabatt på Husqvarna 550 XPG MarkII

Kom innom butikken for mer informasjon og innbytte vurdering.

Gyldig til 31. mars 2021

Pakketilbud Cramer 82V motorsag 82CS15

Nå introduserer vi pakketilbud på Cramer 82V motorsag 82CS15, en sag med fantastisk prestasjonsevne med høy ergonomi! Pakkepris 6.490,- inkl MVA

En suveren motorsagpakke bestående av Cramers nyeste 1,5 KW motorsag (82CS15), 82V batteri (82V220G) og batterilader (82C1G). Motorsagen kombinerer fantastisk prestasjonsevne med høy ergonomi. Med denne sagen minimeres skadelige avgasser, lydnivå og vibra sjoner, takket være batteridrift og prisvinnende ingeniør kunst med brukeren i fokus. Her får du alt du trenger for å få jobben gjort, og med 100% fornøydgaranti gjør du et trygt og godt kjøp.

Kom innom butikken i Varnaveien for en hyggelig prat og handel!

Vi åpner butikken igjen

I dag åpner vi butikken som vanlig igjen. Butikken er utstyrt med antibac utstyr og vaskes jevnlig. Om du fremdeles ønsker å bestille på nettbutikken kan du gjøre dette og vi kommer ut i bilen med varene.

Se våre åpningstider eller kontakt oss her

Utvidet Klikk og hent

Grunnet Korona og nedstengning av butikken har vi valgt å innføre Klikk og hent. Bestill varene trygt hjemme og hent utenfor butikken i egen bil. Ring når man er på utsiden og vi kommer ut med ordren.

Om du ikke finner varen du er ute etter kan du ringe oss på 69 27 70 90 eller e-post [email protected]

Trykk på knappen under for å se hvordan Klikk og hent funker sant varer som er tilgjengelig

Klikk og hent

Velkommen til en trygg handel

Stenger butikken

Regjeringen har besluttet at Moss skal stenges ned fra og med lørdag 23/1 kl. 12 Butikken i Varnaveien stenger i dag kl. 12 og ut januar slik ting ser ut nå. Vår nettbutikk vil fremdeles være åpen om dere trenger noe, enten levering i Moss (Egen kommune) eller pakker med posten.

Ta vare på hverandre !

Hilsen alle oss i Moss Hagemaskinservice AS