VERDENS FØRSTE HUSQVARNA AUTOMOWER MED 4-HJULSTREKK

DET KAN IKKE BLI FOR BRATT

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 

FØRSTEKLASSES DESIGN OG LEDDELT STYRING

Nye Husqvarna Automower® 435X AWD har en førsteklasses X-Line-design, med leddelt karosseridesign for fremragende styring og trekkraft. Den har støtfangere i gummi som beskytter gressklipperens utseende og reduserer antallet riper, LED-frontlykter som gjør den lettere å se i dårlig lys, og oransje X-Line-hjulkapsler som gjør at den skiller seg ut i ethvert nabolag.

SUVEREN SAMHANDLING

Automower® Connect-appen gjør det mulig å kontrollere og konfigurere gressklipperen fra hvor som helst i verden, og den har også GPS-tyverisikring som gjør at gressklipperen er godt beskyttet. Du kan gi enkle kommandoer ved hjelp av Alexa eller Google Home, og gressklipperen vil adlyde.

UTMERKET YTELSE I SKRÅNINGER

Husqvarnas robotgressklipper med drift på alle hjul takler selv de mest krevende plener. Den håndterer skråninger med helling på inntil 70 % (35°) og gir strålende resultater i utfordrende og kuperte gressområder.