Vinterlagring og service av maskiner

Vi tilbyr vinterlagring og service på både små og store maskiner. En robotgressklipper er en avansert maskin som også arbeider i et vått og ofte skittent miljø. Hvis du regelmessig vedlikeholder og rengjør gressklipperen, kan du forhindre at jord og vann kommer inn i sensitive områder. Dette vil ikke bare forlenge din Husqvarna Automower®s liv, men også hindre uforutsette utgifter.

I tjenesten inngår å demontere robotgressklipperen (inkludert ladestasjon og strømforsyning), rengjøre den nøye, sjekke drift, kontrollere sensorer, elektronikk, oppdatere programvaren, og mye mer. Gress og smuss blir fjernet, noe som ellers kan føre til problemer og gi fuktighet i robotgressklipperen. Noe av det viktigste ved denne tjenesten er å sikre at alle delene er intakt og at klipperen er oppdatert.

Når du leverer inn robotgressklipperen for en årlig service, kan du også la oss lagre den for deg i vinter. Du får den tilbake på våren når den klargjort for en ny arbeidssesong. Dette sparer plass i garasjen, og du kan hente den igjen når det passer deg.

Hotellet oppbevarer din Husqvarna Automower® i et tørt, oppvarmet miljø, noe som er optimalt for å hindre rust. Dette sikrer lengst mulig levetid for din robot gressklipper.