Stihl Løvblåser/Suger SH 56 Bensin

kr4.399 Inkl. mva

Kun 1 på lager (kan også restbestilles)

Produktnummer: 42410110928 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Lett og håndterlig blåse/sugeaggregat som er ideell for rengjøring av middels store flater. Utstyrt med trinnløs turtallsregulering, økonomisk 2-MIX motor, runddyse og sugepose som rommer 45 liter. Maskinen kan enkelt bygges om fra blåser til sugeapparat.
Ettgrepshåndtak

Samtlige funksjoner sitter integrert i ett og samme håndtak. Det ergonomisk utformede håndtaket sitter rett over maskinens midtpunkt, noe som gir ekstra bra balanse og brukskomfort. Maskinen brukes enkelt og sikkert med en hånd, høyre eller venstre – du bestemmer.

Primer

STIHL primer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

STIHL 2-MIX motor

Unik teknologi som reduserer mengden skadelige bestandsdeler i avgassene betydlig. Du kan lese mer om STIHL 2-MIX motorer under «Råd & Tips» på vår startside.

Vernebriller

For din sikkerhet så blir det levert med et par beskyttelsesbriller som standardutstyr. Brillene har bra ventilering på sidene kombinert med bra sidebeskyttelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 6 kg
Dimensjoner 90 × 30 × 40 cm

Produktforespørsel