Motorsager

Vi selger motorsager i alle størrelser fra noen av verdens ledende merker.

– HUSQVARNA
– ECHO

Husqvarnas utvalg av motorsager omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for privat bruk, så vel som modeller for feller, beskjæring og kapping av fyringsved. Med en motorsag fra Husqvarna får du en pålitelig partner til ditt arbeid, uansett hvilke skogbruksutfordringer du står overfor.Finn en motorsag som passer for akkurat deg 

Allroundsager

Husqvarnas allround-motorsager er lette, effektive og svært enkle å starte og manøvrere. De har alle X-TORQ®-motor for lavere drivstofforbruk og reduserte utslipp og er utstyrt med stoppbryter med autoretur for enklere start.

Kraftfulle, robuste sager

En serie motorsager utviklet for krevende arbeid av entreprenører og grunneiere. De har en banebrytende utforming og er fulle av rå kraft for effektivt arbeid.

Profesjonelle sager

Tøffe, slitesterke og pålitelige arbeidskolleger med høy ytelse. Likevel kommer du til å oppleve dem som kompakte og overraskende lette, med en rekke smarte funksjoner som gjør arbeidet enklere og mer effektivt.

Sager for trepleie

Lette og kraftige, toppbetjente motorsager for trebeskjæring, -forming og -fjerning, utviklet spesielt for profesjonelle arborister. Den lave vekten og den godt balansert sagkroppen gjør dem svært enkle å arbeide med, selv når du klatrer i et tre.

Andre motorsager


Uansett om du skal kappe ved, trimme et frukttre eller hugge skog, så har ECHO en motorsag som passer for deg. Alle produktene våre er laget etter den samme profesjonelle standarden, og du kommer ikke til å bli skuffet. Sagene våre har vært svært god ytelse og holdbarhet, og alle er utstyrt med systemer for vibrasjonsreduksjon, luftfilter med enkel tilgang, automatisk oljesmørere og kjedebrems. Uansett hva du skal gjøre, kan du stole på ECHO.