Kärcher Høytrykkspyler HD 5/17 CX Plus

kr15.799 Inkl. mva

Kun 2 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: 15209420 Kategori: Brand:

Beskrivelse

HD 5/17 CX Plus er en kompakt og hendig 1-fas høytrykksvasker med høy rengjøringskapasitet og brukerkomfort. Det er en robust og mobil maskin for daglig profesjonell bruk. Høytrykksvaskeren har fleksibel arbeidsposisjon, og kan benyttes både ståendeog liggende.

HD 5/15 CX Plus har 2-polet luftavkjølt motor med 3-stemplet aksialpumpe, keramiske stempler, og pumpehus i messing, som alle er svært motstandsdyktige mot korrosjon. Dette gir høytrykksvaskeren lengre levetid. Robust deksel beskytter pumpen fra eventuelle støt og tilsmussing. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig.

Leveres med trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen. Velg mellom innstillingene blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°). Sistnevnte brukes forpåføring av rengjøringsmiddel. Automatisk kjemidoseringsenhet for rengjøringsmiddel sørger for ppumpen fra eventuelle støt og tilsmussing. Nedfellbart håndtak i aluminium justeres etter brukerens høyde. Anordning for lagring av kabel, dyser, pistol og strålerør på maskinen slik at tilbehøret alltid er tilgjengelig.

Leveres med trippeldyse forippeldyse f/t

 • Høytrykkslange 15 meter
 • Slangetrommel
 • Rotojet-dyse
 • For daglig profesjonell bruk
 • Tilleggsinformasjon

  Vekt 12 kg
  Dimensjoner 100 × 50 × 45 cm

  Produktforespørsel