Kærcher Varmtvann HDS 7/16-C

kr37.590 Inkl. mva

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

Varenummer: 11739010 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Kompakt 3-fas varmtvannsvasker med høy ytelse og avansert utstyr ideell for håndverkere, bedriftseiere eller rengjøringsbedrifter. Høytrykksvaskeneren har luftavkjølt 2-polet elektrisk motor, direktedrevet 3-sylindret aksialpumpe, stempler i rustfritt stål, og pumpehus i messing. Varmtvannsvaskeren har tørrkjøringsbeskyttelse med nivåindikator på drivstofftanken som sørger for at pumpen kobles ut når pistolen ikke er i drift. Dette forhindrer tørrkjøring av pumpen, gir god sikkerhet og øker levetiden. Utstyrt med brenner av høy kvalitet som opptar liten plass, og tilfredsstiller lovpålagte utslippsgrenser. Maskinen har avgassensor som automatisk stenger brenneren ved manglende vanntilførsel eller ved soting. SDS-system kompenserer for eventuelle vibrasjoner og trykklekkasjer. Unik Eco-modus sikrer miljøvennlig og økonomisk drift. Utmerket mobilitet takket være 2 store hjul i bakkant og et styrehjul i front. Solid chassis med integrerte tanker for rengjøringsmiddel og brensel som er pratiden. Utstyrt med brenner av høy kvalitet som opptar liten plass, og tilfredsstiller lovpålagte utslippsgrenser. Maskinen har avgassensor som automatisk stenger brenneren ved manglende vanntilførsel eller ved soting. SDS-system kompenserer for event av diverse tilbehør.
Økonomisk
eco!efficiency modus – økonomisk og miljøvennlig selv ved lengre arbeidsperioder. Reduserer drivstofforbruk og CO2-utslipp med 20 %. Kjemidoseringsenhet for presist påfyll. Med rensefunksjon.
Meget brukervennlig
Intuitiv programvelger med justerbar bryter. Stor tankåpning for enkel påfylling. Flasken med systempleie byttes enkelt og praktisk fra utsiden.
SDS-system reduserer vibrasjon i vanntrykket og risting i pistol og lanse.
Stort vannfilter beskytter pumpen mot skade.
Vannmykningssystem beskytter varmespiralen mot forkalkningsskader.
Store hjul og et styrehjul.
Store bærehåndtak gjør det enkelt å løfte høytrykksvaskeren inn i bil etc.
Vippehjelp som forenkler transport av maskinen, og gjør det lettere å komme forbi trapper og fortauskanter etc.
EASY!Force høytrykkspistol gjør det mulig å arbeide uanstrengt!
EASY!Lock hurtigkobling er holdbar, robust og fem ganger raskere enn skrukobling.

Tilleggsinformasjon

Vekt 113 kg
Dimensjoner 110 × 70 × 93 cm

Produktforespørsel