Foma Varmtvannsvasker PW-H35/4 (3x230v)

kr37.000 Inkl. mva

Kun 1 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: 131101 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Produktbeskrivelse
PW-H35/4S D1813 P T varmtvannsvasker er en prisgunstig maskin med meget høy rengjøringseffekt. Maskinen er utrustet med en kraftig IPC stempelpumpe med keramiske stempler og messing pumpetopp. PW-H35/4S D1813 P T har et rustfritt stående brennkammer som sørger for maksimal varmeoverføring. Den har utvendig påfylling av drivstoff og kjemikalier.

PW-H35/4S D1813 P T er utstyrt med det unike T-stabilisatorsystemet, en eksklusiv enhet som sørger for den mest stabile varmeytelsen og dermed gir bedre rengjøringsresultater.

Enkel og funksjonell design gjør den bruker- og servicevennlig. Maskinen har et heldekkende deksel som beskytter vitale deler mot vann og smuss. Når dekselet er fjernet, er maskinen meget servicevennlig. PW-H35/4S D1813 P T er med sitt høye pumpetrykk og vannmengde den perfekte maskin for industrien, landbruket og transportbransjen. Maskinen leveres standard med spylepistol som har dobbel spylelanse for trinnløs regulering av trykket, turbomeytelsen og dermed gir bedre rengjøringsresultater.

Enkel og funksjonell design gjør den bruker- og servicevennlig. Maskinen har et heldekkende deksel som beskytter vitale deler mot vann og smuss. Når dekselet er fjernet, er maskinen meget servic

Intelligent start-stopp system
Starter og stopper maskinen automatisk ved aktivisering av spylepistolen, med en forsinkelse på stoppfunksjonen. Start-stopp systemet slår maskinen av etter 30 minutters inaktivitet. Maskinen må da re-startes.

Hvis maskinen har en mikrolekkasje vil start-stopp systemet slå av maskinen. Maskinen må da re-startes.

Hvis maskinen startes uten vann så vil start-stopp systemet slå av maskinen slik at maskinen ikke blir tørrkjørt. Maskinen må da re-startes.

Standardutstyr
20 meter h.t.slange, spylepistol, dobbel spylelanse og turbodyse

* Ved lav spenning på 230 volts anlegg må det benyttes trege sikringer (D karakteristikk)

Tilleggsinformasjon

Vekt 102 kg
Dimensjoner 120 × 100 × 150 cm

Produktforespørsel