Kærcher Varmtvann HDS 10/20 – 4M

kr64.500 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: 10719000 Kategori: Brand:

Beskrivelse

En svært brukervennlig høytrykksvasker med display som viser status på vanntilførsel, spenning, faseretning, oljenivå, drivstoff, avgasstemperatur og evt. feil eller servicebehov. Servicebryter for feilsøking, og enkel tilgang til alle komponenter som krever vedlikehold. HDS 10/20-4 M har vannavkjølt 4-polet saktegående motor med direktedrevet 3-sylindret aksialpumpe, keramiske stempler og pumpehus i messing. Varmtvannsvaskeren har tørrkjøringsbeskyttelse med nivåindikator på drivstofftanken som sørger for at pumpen kobles ut når pistolen ikke er i drift. Dette forhindrer tørrkjøring av pumpen, gir god sikkerhet og øker levetiden. Ergonomisk og lett håndtak med trykk- og temperaturregulering på høytrykkspistolen gjør det enklere å jobbe også under lange arbeidsintervaller. Kärchers patenterte kraftdyse gir 40 % høyere vaskekraft. Styrehjul i front og store gummihjul bak gjør det enkelt åvippe maskinen opp og enkelt manøvrere hindringer. Robust, galvanisert og pulverlakkert chassis. Løf sørger for at pumpen kobles ut når pistolen ikke er i drift. Dette forhindrer tørrkjøring av pumpen, gir god sikkerhet og øker levetiden. Ergonomisk og lett håndtak med trykk- og temperaturregulering på høytrykkspistolen gjør det enklere å jobbe ogsmaskinen på det mest temperatureffektive området (60 °C), selv med maksimal vannføring. Brennersykluser er optimalisert for å redusere drivstofforbruket med 20 % sammenlignet med full driftsbelastning.
Maksimal effektivitet
Svært effektiv og velprøvd brennerteknologi. Firepolet elektrisk motor med 3-stemplet aksialpumpe. Vannavkjølt motor for høy ytelse og holdbarhet.
Høy driftssikkerhet
Det store integrerte vannfilteret beskytter pumpen mot smusspartikler. Den innebygde termostaten slår av motoren hvis utslippstemperaturen overstiger 300 °C. SDS-system reduserer vibrasjon i vanntrykket og risting i pistol og lanse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 180 kg
Dimensjoner 140 × 75 × 110 cm

Produktforespørsel