PCW 3000-Li-GK m/50Mtau , kroker ,kasteblokk ,festestropp

kr18.500 Inkl. mva

Ikke på lager, men kan restbestilles

Produktnummer: PCW300LiGK Kategori: Brand:

Beskrivelse

Vinsj inkl. bag,50m tau,2 karabiner,2 festestropper ,Kasteblokk .
PCW3000-Li er en imponerende tauvinsj med 1 000 kg trekkkraft direkte i tauet. Ved å bruke et taljesystem kan du få opptil fem ganger (5 ganger) større trekkkraft enn med en enkelt trinse. Dette betyr at når du bruker to doble taljer, kan du trekke opptil 5 000 kg!

Den nye 3000- Li er Sterkere Lettere og Smartere.
Umiddelbar start med en tast. Tre hastigheter. Kraftig motor. Utskiftbare hurtigladende batterier (ikke inkludert). Innendørs og utendørsbruk.

Enkel og rask start
Med trykknapp-starteren er PCW3000-Li den enkleste og raskeste vinsjen å starte. Den er også den første som tilbyr tre driftshastigheter. Den kan benytte 80/82V Litium-Ione batterier, fra 2 til 6Ah, fra flere kjente merker.

Enkelt batteri bytte
Om nødvendig tar det bare noen få sekunder å bytte batteri på stedet og fortsette i samme hastighet. Batteriene kan lades opp til full kapasitet når som helst under utladings syklusen uten at cellene blir skadet. Denne vinsjen krever ikke noe vedlikehold.

Kan anvendes ved ned til -14 grader Celsius
Vinsjen er utformet for å brukes året rundt, og kan anvendes ved ned til -14 grader Celsius uten at det påvirker vinsjens autonomi eller ytelse.

Ubegrenset Taulengde
Takket være trommelprinsippet, er det ingen grense for hvor langt tauet kan være. Du vil være i stand til å trekke hva du vil, hvor du vil. Og i motsetning til konvensjonelle vinsjer, gir den en konstant trekkraft. Tauet knyttes til lasten og den andre enden føres tre eller fire runder rundt trommelen. Når motoren går, vil trommelen automatisk snurre. Du trenger bare trekke i tauet for å påføre friksjon på trommelen, og lasten trekkes.

Spesifikationer:
MAKS TREKKKRAFT
1000 KGVEKT
9,5 KGHASTIGHET
3 HASTIGHETER . 8,1 METER, 10,0 METER OG 11,6 M/ MINUTT.BATTERI
MED 82V 6 AH BATTERI CA 1,1/2 TIME DRIFTSTID. MED 82 V 3 AH BATTERI CA 45MIN. DERIFTSTID.

Tilleggsinformasjon

Vekt 350 kg
Dimensjoner 57 × 42 × 33 cm

Produktforespørsel