Gardena Ferievanningssett

kr1.390 Inkl. mva

Kun 2 på lager

Produktnummer: 13366-20 Kategori:

Beskrivelse

Automatisk vanning av opptil 36 potteplanter
Enten du er på ferie eller bare opptatt, med GARDENA Ferievanningssett trenger du ikke å bekymre deg for om potteplantene dine får nok vann. Vanningssytemet krever en strømkilde, men ingen kranforbindelse. Du kan plassere Ferievanningssystemet hvor som helst i hjemmet ditt i nærheten av en stikkontakt. Takket være dryppfordeleren med tre forskjellige vannleveringshastigheter, blir opptil 36 potteplanter – avhengig av vannbehovet – vannet samtidig i ett minutt per dag. Ferievanningssettet inneholder alle nødvendige komponenter, lett å sette opp og er umiddelbart klart til bruk. Den medfølgende vannbeholderen består av 80 prosent resirkulert materiale og er derfor en bærekraftig vanningsløsning for hjemmet eller vinterhagen din.
Det er også mulig å koble til vanningspumpen for optimalisert vannbruk. Vannbeholderen kan også brukes som et praktisk lagringsalternativ for de enkelte komponentene i settet. Det moderne designet på vanningssettet sørger for at det passer fint inn i hjemmet og på balkongen.
Vannbeholderen kan fylles med 10,5 liter vann og sikrer en pålitelig vannforsyning. Er du bortreist over lengre tid, kan du koble til flere vannbeholdere. Plantepleie når du ikke er der – vanning uten vanntilkobling for potteplanter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 3,5 kg
Dimensjoner 32 × 20 × 38 cm

Produktforespørsel